Vinter collectie

Ikea kerst 2015: Vinter collectie!

Na alle andere merken is het nu ook tijd voor de kerstcollectie van Ikea! Deze heeft de grappige naam Vinter gekregen. Aangenaam!

Net zoals bij de kerstcollectie van H&M, is het bij Ikea ook niet bij 1 collectie gebleven. Dit jaar heeft Ikea namelijk twee kerstcollecties die allebei echt super leuk zijn! Ik zal deze zometeen aan je voorstellen. Maar mocht je deze Vinter collectie nu enorm gaaf vinden, dan kun je deze al een tijdje kopen in de winkels, of via de website.

Kerstcollectie #1: Nordic Light

Zelf vind ik dit echt een geweldige collectie! De kleuren doen mij echt een beetje denken aan het noorder licht.. best logisch met die naam, maar toch! Maar ook de afwisseling tussen matte en glanzende spullen is zo leuk! combineer dit met veel pasteltintjes en her en der een licht stukje hout en je hebt deze collectie compleet.
Mijn favoriet zijn toch wel de diamant vormige hangers!
ikea1vinter collectievinter collectie

Kerstcollectie #2: Nostalgic Traditions
Een collectie met kleuren die sinds vorig jaar niet meer te missen zijn! Het is een collectie vol met traditionele kleuren. Namelijk het rood en wit, de typische zuurstok kleuren! Het is een collectie waarbij ik een echt kerstgevoel krijg, jij ook? Ook bij deze collectie is er weer een mix gemaakt van matte en glanzende producten, maar er zijn ook andere leuke dingetjes te krijgen voor in de boom. All I want for Christmas is …..
vinter collectie ikea5 ikea6Bron: Ikea 

 

3 thoughts on “Ikea kerst 2015: Vinter collectie!”

    1. Ik ben het helemaal met je eens Petra! Ze zijn prachtig, het is maar goed dat ik geen Ikea rechtstreeks om de hoek heb, anders had mijn hele kamer al vol gehangen ben ik bang..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *