Woonvondst #10 Hema marquee lights

Na de lightboxen, kunnen de marquee lights natuurlijk niet achterblijven. Even in normaal Nederlands: letter lampen. Ze zijn echt ontzettend in opkomst, en zeg nou zelf, zijn ze niet ontzettend leuk?!

Ook bij deze marquee lights moest ik weer denken aan Las Vegas. Het is zo’n typisch dingetje wat je uit films herkent! Heb jij dat ook? Ook vind ik ze behoorlijk retro. Een trend die in interieurland ontzettend hot is, en daarom vind ik ze misschien nog wel leuker.

En zoals jullie misschien weten is er op dit moment een winactie op J’life. Voor dat pakketje ben ik laatst naar de Hema geweest, en terwijl ik het pakketje aan het samenstellen was viel mijn oog al op deze super gave lampen! Ik dacht meteen: hier moet ik binnenkort over schrijven. So here it is!

Deze marquee lights kun je dus sinds kort kopen bij Hema (ook online). Je kunt ze in alle letters van het alfabet krijgen, maar ook in leuke vormen. Zoals bijvoorbeeld een ster, of de Eiffeltoren. De letters zijn allemaal 30cm hoog, werken op 2 AA betterijen (niet inbegrepen) en kosten maar €15 per stuk! Ja echt! Ik vind ze super leuk en wil ze eigenlijk allemaal wel hebben. Wat vind jij?
Hema marquee lights Hema marquee lights
Hema marquee lights Hema marquee lights

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *