kestsferen

Woonvondst #9 Slapen in kerstsferen

De laatste tijd is te merken dat de sfeer en het gevoel in de slaapkamer steeds belangrijker word. Het is de plek waar je slaapt. Dit is dan ook wat mensen vaak denken; ‘ach, het is maar de slaapkamer’. Maar bedenk je eens dat je ongeveer de helft van de dag slaapt, en dus eigenlijk je halve leven in bed ligt. Dan is het ook belangrijk dat je je slaapkamer een fijne plek vind.

Juist daarom viel ik voor deze dekbedovertrekken. Ik ben namelijk gek op kerst en vind de sfeer en het gevoel die hier bij horen heerlijk! Hoe fijn is het dan dat je dit gevoel mee kunt nemen naar de slaapkamer. Laat het nu ook nog eens zo zijn dat de kerst er bijna aan komt!

Onlangs vond ik een aantal super gave dekbedovertrekken met een geweldige kerstprint! En hoewel ik een tweepersoons bed heb, en dus niet alle dekbedden kan hebben die ik leuk vind, kan ik het niet laten om jullie deze alsnog te laten zien!
kerstsferenkerstsferen
Dit dekbedovertrek met winterse motieven heb je al vanaf €25,99

kerstsferen
Ook dit motiefje is zo leuk! Dit dekbedovertrek heb je ook al vanaf €29,99

kerstsferen
Oke, als we dan toch bezig zijn mag deze ook echt niet ontbreken! Verkrijgbaar vanaf €24,99

En natuurlijk is niet iedereen zo’n kerstfan als ik… Dus mocht jij in die categorie vallen, ga dan in ieder geval voor een mooi en sfeervol dekbedovertrek. Want een dekbedovertrek bepaald voor een groot deel de sfeer in de slaapkamer. Ben je nog opzoek? Kijk dan eens hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *