H&M kerstcollectie

H&M kerstcollectie (s) 2015

Inmiddels is de klok alweer een uur achteruit. Het is dus eerder donker, maar ook wat later licht. De dagen worden korter en dat is voor mij vaak het moment dat ik mij realiseer dat de kerst in aantocht is. Ik ben een ontzettende fan van kerst en kan daarom ook vaak niet wachten tot alle kerstcollecties er zijn. Maar H&M heeft er dit jaar niet 1, maar zelfs 4! Let’s go!!

Winter Brights:
Dit is een collectie die eigenlijk helemaal aansluit aan de kersttrends van dit jaar. Bij deze collectie zie je namelijk veel grijstinten. De trend die zorgt voor een rustige, maar warme kerst. Deze is niet al te druk, maar toch aanwezig. Veel fijne en aaibare stoffen waar je de hele winter mee wilt knuffelen. Maar zilver is wel de kleur die centraal staat hier.
H&M kerstcollectieH&M kerstcollectie
Maar dat was nog niet alles. Deze collectie heeft namelijk ook een selectie artikelen met vooral lichte tinten. Denk hierbij maar aan beige en bruintinten. Deze kleuren zorgen juist voor een natuurlijke, lichte en zachte sfeer. Maar hier en daar is er een mooi glittertje te zien. Vooral stoffen met een luxe uitstraling zie je bij deze selectie.
H&M kerstcollectieH&M kerstcollectie
A Touch Of Blush:
Misschien krijg je door de titel van deze collectie al een vermoeden. Maar misschien was deze trend je ook al wel opgevallen. Bij de collectie zie je namelijk vooral veel oud roze. Een kleur die ontzettend trendy is en luxe uitstraalt. Dat zie je bij deze kerstspulletjes echt terug. Dit in combinatie met veel goud, en je hebt een interieur die kerst, gezelligheid en absolute luxe uitstraalt. Ik hou er van!
H&M kerstcollectie H&M kerstcollectie

Classic Reds:
Weer een collectie waarbij de naam de sfeer al een beetje verklapt. Net als vorig jaar is het kerst van vroeger weer terug. Het echte kerstrood is hip, gezellig en geeft een gigantisch kerstgevoel. Dit is wel mijn absolute favoriet! Deze kerstcollectie richt zich ook veel op alles wat er in de keuken gebeurd, dus hier kun je ook prachtige schorten krijgen in het prachtige, klassieke rood. Maar vergeet ook het rendier niet!
H&M kerstcollectie H&M kerstcollectie H&M kerstcollectie
Peacefol Comfort:
Ook is er voor het eerst een speciale kerst collectie voor in de slaapkamer. Deze is niet volgepropt met kerstprintjes, maar heeft wel extra veel zachte en knuffelbare stoffen. Met prachtige kleuren, met zo af en toe een uitstapje naar de kerstkant. Zo kun je dus ook in kerstsferen slapen.
H&M kerstcollectie H&M kerst11

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *