sportief interieur

Een sportief interieur!

Dat sport en beweging goed voor je is weet iedereen. Tegenwoordig draait bijna alles om een gezonde en vooral sportieve levensstijl. Maar had jij de trend al gespot van de sportelementen in huis? Watch this!

Het viel mij laatst opeens op. Ineens hebben mensen een bok, ezel of kast die je kent van gymzaal van vroeger in huis staan. Ergens ook wel een beetje logisch. Een vintage en retro interieur, of elementen hiervan zijn al een tijdje hip. En zo zijn ook deze onderdelen binnen komen wandelen in interieurland.

Eerst dacht ik, wie zet er nu zoiets in zijn of haar huis! Maar eerlijk gezegd vind ik het nu zelfs leuk! Het heeft iets ontzettend stoers (en sportiefs!), maar toch is het ook wel sfeervol. Eigenlijk zijn deze elementen zelfs handig! Je kunt ze gebruiken als extra zitplaatsje of tafeltje, of gewoon voor de sier! Vooral de combinatie van hout en oud leer doet het erg goed in huis. Deze past super in een vintage, stoer of juist industrieel interieur. Maar ook al vind je ze er gewoon leuk uit zien, dan past het eigenlijk overal bij!
Wat vind jij van deze trend?
sport2 sport3sportief interieursportief interieursportief interieurBronnen:
1. Stylejuicer 2. Somospetit 3. Roomed 4. Cocolapinedesign 5. Myunfurnishedhome 6. Pinterest 7. Stylejuicer

2 thoughts on “Een sportief interieur!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *