Bulbing Lights

Woonvondst #8 Bulbing lights

Waarschijnlijk heeft iedereen wel eens moeite gehad om een leuke lamp te vinden. Vooral tafel, bureau of lampen voor het nachtkastje zijn vaak saai.. Maar met de Bulbing Lights heb je echt iets speciaals in huis. 

Laatst vond ik namelijk ineens deze lampen en ik was meteen verliefd. En niet omdat ik deze (die ik als eerste vond) zo enorm mooi vond, maar met name om het gezichtsbedrog wat er in zit. Ik zal het jullie even uitleggen. Ik zag namelijk deze afbeelding en dacht, he dat ik best interessant. Dus ik keek even verder.
Bulbing lightsEerst dacht ik, o leuk lampje omdat juist de lampenkap licht geeft. Maar toen vond ik een afbeelding van dichtbij en toen viel mijn mond even open.
Bulbing lightDeze lampen zijn namelijk helemaal plat! Het lijkt maar zo alsof deze 3D is! Dit had ik dus echt niet verwacht. Maar deze lampen, gemaakt door Studio Cheha, zijn dus een echt illusie.
Ze zijn dus plat, maar zijn zo gemaakt dat deze op 3D wijze licht schijnen.
De Bulbing lights, zoals deze worden genoemd, worden gemaakt van acryl glas. De lijnen voor het licht worden hierin gegraveerd met een laser.

En wie vind het nu niet gaaf om een ontzettend stoere, maar vooral aparte lamp in huis te hebben! Nu kun je voor dit ontwerp gaan, maar er zijn nog meer Bulbing Lights!
Zo kun je deze lamp bijvoorbeeld krijgen in het ontwerp van een bureaulamp, maar je kunt ook gaan voor een schedel, teddy beer, of sterrenstelsel. Maar mijn favoriet is wel de Spiral.
bulbing lights


Wat vind jij van deze Bulbing Lights?Bronnen:
1. DMlights 2. Botecodesign 3. Gizmag  4. cdn.shopify

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *