Zent collectie bij Xenos

Zent collectie bij Xenos

Wie is er nu niet gek op fijne geuren in huis. Er is toch niets fijners dan thuis komen in een huis dat lekker en vooral fijn ruikt? Dit kun je nu nog leuker maken met de Zent collectie bij Xenos!

Zelf vind ik het altijd erg leuk om even binnen te stappen bij Xenos. Ze hebben eigenlijk veel te veel spullen dat ik leuk vind. Maar onlangs sloeg ik het reclamefoldertje weer eens open en zag opeens iets nieuws! Namelijk het merk Zent. Een nieuw merk dat exclusief te koop is bij Xenos!

De naam van deze geurlijn sprak mij meteen aan. Het is namelijk de combinatie van de woorden Scent (geur) en Zen (ontspannen). Goed gekozen al zeg ik het zelf, want van fijne geuren kun je goed ontspannen. Maar niet alleen de naam vind ik leuk, maar de producten zien er ook leuk uit! De producten hebben niet al te felle kleuren en vallen niet te veel op. Ze zijn dus rustig vorm gegeven.

De Zent collectie is een uitgebreide collectie waarbij je kunt kiezen uit waxgeuren die je kunt branden, maar ook geurstokjes, potpourri en geuroliën. Met een keuze uit allerlei verschillende geuren, dus de keuze is reuze!
Vind je deze collectie nu net zo leuk als ik? Ga dan snel naar de winkel want je hebt nog tot 30 oktober 2015 25% korting op de hele collectie van Zent.
zent1 znet2

2 thoughts on “Zent collectie bij Xenos”

  1. Xenos is zeker een heel leuke winkel om eens binnen te kijken…eigenlijk heb ik nog nooi zo goed gekeken bij deze producten in Xenos, dat ga ik toch eens doen, leuke tip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *