Seasonalities: nieuw van Painting the past!

De herfst is echt in volle gang, de blaadjes vallen allemaal van de bomen. Die echte, herkenbare herfstkleuren zijn dus weer terug van weggeweest! Painting the past wist hier wel raad mee!

Painting the Past, die je misschien kent van de prachtige krijtverven, heeft namelijk een nieuwe collectie! Dit keer een collectie die echt gericht is op het najaar. Je zult de herfsttinten meteen herkennen! Daarom heet deze collectie: ‘Seasonalities’.seasonalitiesDeze collectie bestaat dus uit herfstkleuren, vooral oranje/bruin en grijstinten. Bij Painting the Past is er altijd keuze uit twee verfsoorten. Beide zijn mat, maar er is ook een eggshell variant. Deze heeft een heeeeel klein glanslaagje. Deze is dan ook beter geschikt voor bijvoorbeeld kozijnen. Maar er zit een klein addertje onder het gras. Zoals je misschien al ziet is er een kleur die er een beetje uitspringt. Dit is de kleur ‘ginger’. Dit is een koperkleur, een echte trendkleur! Deze kun je alleen maar krijgen in Eggshell. Dit moet ook wel, anders valt het kopereffect een beetje weg..

Ben jij al fan van deze prachtige kleuren? Kijk dan even op de website van Painting the Past voor de dichtstbijzijnde verkooppunt bij jou in de buurt!
seasonalities

painting the past1Wat vind jij van deze nieuwe kleuren van Painting the Past?

Fotocredits: Painting the pastCachethomecollection

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *