Ralph Lauren paint

Woonvondst #7: Verf van Ralph Lauren?

Yes, je leest het goed hoor. Zelfs ik moest even goed kijken toen ik dit tegen kwam. Maar het is echt: verf van Ralph Lauren.

Ralph Lauren, één van de beste modeontwerpers van de wereld. Wie kent deze naam niet zou je zeggen. Toch had ik geen idee dat er ook een verflijn was van dit merk. Sterker nog, de eerste verflijn van Ralph Lauren komt al uit 1996!
Maar na een beetje rondsnuffelen op de website kwam ik er toch wel achter dat dit niet zomaar verf is. Het zijn namelijk hele speciale en vooral trendy kleuren. Deze worden dan ook heel nauwkeurig samen gesteld met de beste materialen en technieken.

Ik vind de kleuren echt prachtig! Het zijn namelijk niet de standaard kleuren die je ziet in de bouwmarkt. Nee, over deze kleuren is echt nagedacht! Ze hebben op de website de verkrijgbare kleuren verdeeld in verschillende kleurpaletten. Maar wat mij het meest verraste, was wel de verschillende afwerkingen en verftechnieken. Ralph Lauren heeft namelijk verf gemaakt dat, wanneer je het aanbrengt, lijkt op suede of een metallic look geeft.
Ook kun je hele stappenplannen downloaden. In deze stappenplannen leer je hoe je verf zo aan kunt brengen dat het een denim, canvas of antiek look krijgt. Het ziet er echt verbazingwekkend gaaf uit!

Check eens hoe gaaf dit is! Wat vind jij van de Ralph Lauren muurverven?
Ralph Lauren Paint Ralph Lauren Paint Ralph Lauren Paint Ralph Lauren Paint Ralph Lauren Paint Ralph Lauren PaintBron: Ralph Lauren Paint

2 thoughts on “Woonvondst #7: Verf van Ralph Lauren?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *