studio job voor alessi

Design | Studio Job voor Alessi

Alessi, een Italiaanse naam die al sinds 1921 designproducten ontwerpt en ontwikkeld. Misschien voor sommigen een, nog, onbekende naam. Maar Alessi heeft weer een samenwerking met Nederlandse ontwerpers te pakken. Want na Roderick Vos en Marcel Wanders is het nu de beurt aan Studio Job!

Studio Job voor Alessi

Studio Job is een Nederlands ontwerpduo dat bestaat uit Job Smeets en Nynke Tynagel. Zij hebben voor Alessi de prachtige klok comtoise ontworpen.
De Comtoise is afgeleid van de bekende Franse Comtoise wandklok die zijn oorsprong in de 17e eeuw vond en vroeger een veel huizen te vinden was. Inmiddels zijn deze klokken niet meer zo vaak te vinden dus Smeets en Tynagel besloten van deze klok hun eigen, moderne interpretatie te maken. En eerlijk, het is een super leuke, en vooral vrolijke klok geworden!

De klok is gemaakt van van geperst blik (de traditionele Comtoise klok had ook een geperst front, maar dan van koper) dat vrolijk is gedecoreerd. In de decoraties herken je al snel de handtekening van Studio Job! De klok heeft dan ook de mooie afmeting van 23x30cm en kun je dus altijd en overal wel kwijt.

Wil je dus een klok die eens iets anders is dan de doorsnee variant? Dan is dit een goed alternatief! Deze klok is helaas pas te verkrijgen vanaf 15 juli 2016, maar kun je vanaf dan kopen voor (MAAR) €75 via designshops.eu.
Studio Job voor Alessi studio job voor alessi

Wat vind jij van dit klokje?


Bronnen:
Designshops.eu en janerichards.co

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *