onder de warme wol

Shop the look | Onder de warme wol

Slapen. Iedereen doet het en iedere dag. Vaak is het zo’n dingetje dat je niet op bed wilt gaan omdat je nog zoveel te doen hebt, of wilt gaan doen. Maar wanneer de volgende morgen de wekker gaat blijf je het liefste de hele dag onder de warme wol liggen. 

Waar vroeger de slaapkamer een soort taboe was, een plek waar je alleen maar slaapt, is dit nu niet meer zo. Tegenwoordig is dit toch een van de meest belangrijkste ruimtes in huis. Daarom verdient deze wat extra aandacht. Want in de afgelopen tijd merk je dat mensen er niet alleen meer slapen, maar ook relaxen of zelfs werken. Dit vraagt om een mooie aankleding!

De trend van dit jaar dan ook niet voor niets de dromerige slaapkamer. Een sfeervolle plek die warmte, gezelligheid en rust uitstraalt. Dit kun je op veel verschillende manieren bereiken, maar de hoofdrolspelers zijn toch wel kleur en zachte materialen. Een mooie warm kleurtje of behang op de muur en een gigantische berg aan kussens en plaids op bed. Heerlijk!

Daarom is het vandaag tijd voor een shop de look. Dit is een look met een warme en vooral gezellige uitstraling met een klein tikkeltje van een industriële sfeer. Een prachtige zwarte wand met een daarbij een houten vloer met een sisal vloerkleed (vooral je voeten vinden dit fijn). Mooie kussens op bed en een mooie (nep)bont zorgen voor een sfeervol en stoer geheel. Voeg daar her en der een gouden tintje toe en je hebt meteen ook een stukje luxe te pakken. Ook is er nog een gouden tip, houd het rustig, ga niet aan de slag met te veel of te heftige prints! Ga voor effen bedlinnen (het liefste katoen of linnen) en probeer met andere dingen de sfeer erin te brengen.

Heb je trouwens dat prachtige, houten plafond gespot? WAUW!

onder de warme wol onder de warme wol       onder de warme wol
Fotobehang van witte stenen            Sisal Vloerkleed 200x290cm             Bijzettafel goud/marmer
€31,95                                                      €239,99                                              €249,49
onder de warme wol  onder de warme wol onder de warme wol
Dekbedovertrek Abbraciami       Bear Faux Fur Throw 180×130     Kussen met grafische print
€168,95                                                             €149,-                                                €14,50

Nu heb je alles om zelf deze look te kunnen maken. Enjoy shopping your look!

Willen jullie meer van dit soort ‘shop the look’ artikelen zien?


Bronnen:
Shop the look afbeelding: refinery29

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *