H&M Latino Vibes

Interior vs. Fashion | H&M Latino Vibes

Vorige week schreef ik al over de prachtige kleding collectie van MANGO Tribal Spirit. Heb je deze nog niet gelezen? Klik dan op het linkje hiernaast en laat je alsnog inspireren. Maar dit artikel gaat natuurlijk niet over de collectie van MANGO, maar over de allernieuwste en kersverse collectie van H&M! 

Vandaag is namelijk de nieuwste fashion collectie van H&M gelanceerd. Dit is de Studio Collection met een erg duidelijk thema. De bijnaam van deze collectie is dan ook Latino Vibes en dat is niet voor niks! Het is een collectie die is geïnspireerd op verre reizen. En dan naar mijn idee vooral warme landen.

Het is een prachtige, warme en zomerse collectie met veel handgemaakte details en opvallende prints. Vooral de kleuren vind ik zelf erg mooi. Het zijn vooral veel woestijntinten. Hierbij kun je denken aan oranje, roest, okergeel, cactusgroen. Super mooie kleuren die perfect passen bij de kleurtrend van dit jaar voor zowel de mode als de interieur industrie. Let’s take a peek!
hm hm1 hm2 hm3 hm4
Een super mooie collectie die mij, qua kleur en sfeer, helemaal doet denken aan de Rocky Mountains in Amerika. Dit zelfde gevoel had ik ook bij de collectie van MANGO, maar dus ook bij de Latino Vibes collectie van H&M. Misschien komt dit juist door de overheersende roest/oranje kleur. Want dit hebben de Rocky Mountains natuurlijk ook! Ook moet ik wel een beetje denken aan indianen. Hebben jullie dit ook? En o, die prints zijn echt prachtig!

Maar, waarbij ik dus al hoopte dat deze kleuren, prints en sfeer een interieurtrend zou worden, krijg ik steeds meer het gevoel dat dit het ook echt gaat doen! Ik gok zo in het najaar van 2016? Maar om alvast een beetje in de stemming te komen, hier alvast wat inspiratie:
H&M latino Vibes


Bronnen:
H&M collectie van H&M
1. Flickr 2. Etsy 3. Pinterest 4. centraveller 5. Pinterest 6. Notesondesign

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *