Riverdale wellness collection

Update | Riverdale WELLNESS collection 2016

Toen ik dit bericht schreef, in december 2015, was er nog niet bekend wanneer deze collectie uit zou komen. Nu is het inmiddels zover en is hij te koop! Maar, Janet, waarom schrijf je hier dan nu een update bij? Het is namelijk zo, dat er een aantal kleine extra producten aan deze collectie zijn toegevoegd! 

Toen de eerste informatie naar buiten kwam over deze collectie was namelijk nog niet bekend wat je in deze collectie zou gaan zien. Nu weten we dat gelukkig wel! Er zijn nog steeds 3 geurlijnen, met ieder een eigen look: Pure, Lively en Balance. In ieder van deze vind je een handlotion, douchegel, handzeep, shower foam, bodylotion en een giftset! Hierbij variëren de prijzen tussen €7,95 en €17,95. Deze kun je dus vanaf nu in de winkels en online kopen. Super leuk als cadeau, maar ook voor jezelf natuurlijk!
Riverdale Wellness riverdale wellness
wellness


Hoewel 2016 nog niet is begonnen zijn de grote merken al bezig met de nieuwe, lente collecties van 2016. 
Zo heeft Riverdale ook al een nieuwe collectie aangekondigd. Totaal iets anders dan we van dit merk gewend zijn.

In de afgelopen jaren heeft Riverdale al een aantal keren badproducten aan de collectie toegevoegd. Maar zoals je misschien al aan de titel af kon lezen komt er dus begin volgend jaar een gehele Riverdale WELLNESS collection uit!

Het is een collectie die bestaat uit verschillende verzorgingsproducten. Die is opgesplitst in drie verschillende lijnen: Pure, Lively en Balance. Ieder van deze lijn heeft een eigen geur en uiterlijk.
Maar gezien het feit dat deze WELLNESS collectie van een merk is dat vooral woonaccessoires levert is er bij deze producten ook weer goed nagedacht over het design. Het moet namelijk stijlvol zijn en een toevoeging  voor de badkamer. Ik denk dat die missie goed geslaagd is.

Het is nog niet bekend wanneer deze collectie in de winkels ligt, maar ik denk aan het begin van de lente in 2016.
Laat je hier alvast inspireren:

Riverdale WELLNESS collection


Bronnen:
Riverdale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *