Riverdale Summer Symphonies

NIEUW | Riverdale summer symphonies lente collectie

Na Riviera Maison  is natuurlijk Riverdale aan de beurt! Ook een merk die altijd mooie nieuwe collecties heeft als het gaat om de lente. Ook dit jaar weer! Mij viel het op dat de trends van het moment erg goed te zien zijn bij deze nieuwe Riverdale lente collectie. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!
Riverdale summer symphoniesDeze mooie collectie heeft ook een mooie naam gekregen, namelijk Summer Symphonies. Het klikt al als muziek in de oren! Ik krijg zin in de lente en zomer. Het is namelijk een erg zomerse collectie. Bomvol mooie, natuurlijke kleuren met vooral veel kleuren blauw. Twee kleuren die je dit jaar natuurlijk weer super veel gaat zien. Maar vergeet vooral niet de ronde vormen die in deze collectie zitten. Ronde kaarsen, theelichten en ronde tafels. De vorm van het moment!

Het is een collectie om van te dansen! Muziek op het strand, muziek op een vrolijk festival, muziek bij het opstaan, muziek tijdens een picknick in het park. Het is die ene zomerhit die van de zomer een mooie herinnering maakt. Muziek is beleven, ervaren en genieten. Het prikkelen van alle zintuigen en het leven willen ervaren.

Met dit leuke filmpje kun je trouwens een kijkje achter de schermen nemen bij de fotoshoots voor deze collectie, met natuurlijk een fijn, vrolijk en zomers muziekje op de achtergrond:

riverdale summer symphonies riverdale summer symphonies

riverdale summer symphonies

Zoals je al in het fimpje, en de foto’s kunt zien is het een vrolijke en zomerse collectie waarbij niks onopgemerkt blijft. Prachtige oceaan kleuren die echt een typisch lente/zomer gevoel geven. Wat mij betreft een geslaagde collectie, en nu te koop in de winkels en online!

Maar de grote verassing komt aan het eind! Riverdale komt namelijk dit jaar voor het eerst met een geheel eigen meubel collectie! Joehoee!! Het kon natuurlijk niet achterblijven. In deze mooie collectie vind je onder andere banken, tafels, sidetables, eetkamerstoelen en noem maar op. Nu kun je dus je hele interieur dus maken in Riverdale stijl!

Wat vind jij van deze collectie?


Bronnen:
Riverdale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *