Royal Nomads Riverdale 2016 1

NIEUW | Royal Nomads de najaarscollectie van Riverdale

Helaas zullen we er toch aan moeten geloven dat het najaar toch langzamerhand dichterbij gaat komen.. En hoewel de zon ons dan gaat verlaten komen de mooie, warme en sfeervolle najaarscollecties wel weer binnen. Daar krijg ik toch al wel een beetje de ‘kerstkriebels’ van. Zo ook bij de nieuwe najaarscollectie van Riverdale: Royal Nomads

Dit jaar is het een goed gevulde collecties met verschillende thema’s en dat allemaal in 1 collectie! Van luxe items als een fluwelen sofa, goudgekleurde windlichten en handgemaakte kussens tot stoere eyecatchers als grote aardewerken kandelaren, kelim hockers en plaids met grove patronen. Elkaar versterkend door te combineren met producten uit één sfeergroep of juist spannend en contrastrijk door de verschillende stijlen te mixen. Met thema’s als Royal Blue, Antique Pink, All Natural & Black en Luxury Lodge worden de meest elegante en geraffineerde tinten uit het najaarspallet van de natuur tot leven gebracht in de collectie Royal Nomads.

Zoals je dus al kunt lezen bestaat deze najaar collectie uit maar liefst 4 verschillende thema’s met ieder zijn eigen specialiteit. Persoonlijk vind ik alle thema’s erg mooi en leuk en kan ik niet goed kiezen welke nu mijn voorkeur heeft. Maar om jullie niet langer in spanning te houden, hier de nieuwe collectie van Riverdale: Royal Nomads (de naam is trouwens ook mooi!)

Royalblue
Blauw is stoer. Blauw is koninklijk. Blauw is ingetogen. Blauw is elegant. En blauw is dé trend. De najaarscollectie van Riverdale, Royal Nomads, heeft al deze facetten in zich. Van aardewerk windlichten en fluwelen kussens tot zelfs een jeansblauwe bank. Royal Blue is dé fashionable ‘season colour’ van dit seizoen (iets wat ik al had verwacht na het zien van de najaarcollectie van Ikea).
Royal Blue Royal Nomads

AntiquePink
Voor een warm en romantisch najaarsinterieur is Antique Pink een absolute must qua kleur in huis. Antique Pink is prachtig in combinatie met zacht lila, Merlotrood, chocoladebruin en roze. Imitatiezijde bloemen in vergrijsde tinten zijn de finishing touch.
Antique Pink Royal Nomads

All Natural & Black
Tijdloos en elegant, natureltinten in combinatie met zwart. Ze vormen een perfecte basis voor elke sfeer, van romantisch tot landelijk en klassiek. Woonaccessoires met een uitgesproken dessin geven het serene kleurenbeeld een opvallend karakter. Belangrijk is het afwisselen en combineren van diverse materialen om de setting spannend te houden. Hout, glas, aardewerk en natuurlijke stoffen maken het tot een luxe geheel.

All Nature & Black Royal Nomads

Luxury Lodge
Binnen naar buiten halen in het najaar? Natuurlijk! Creëer thuis op de veranda of het terras het Lodge- gevoel met stoere kelims, grote windlichten en zachte bontplaids. Vuurkorf aan, de ketel op het vuur voor een mok warme thee of chocolademelk, marshmallows erbij en genieten maar!
Luxory Lodge Royal Nomads

Ik vind het een prachtige collectie waarbij ik echt al een najaars gevoel krijg. En stiekem krijg ik zelfs al een beetje zin in de winter. Heerlijk met een kop warme chocola, onder een lekker dik plaid, tussen de kussentjes en met kaarsjes aan en met zo’n lekkere foute kersttrui aan…. ik droom alvast lekker verder… byeee


Bronnen:
Riverdale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *