Back to school met ikea

Nieuw | Back to school met Ikea collectie 2016

Het loopt op het moment storm als het gaat om de nieuwe collecties. Zo zijn de eerste najaarscollecties al gepresenteerd en druppelen zelfs stiekem de kerstcollecties al binnen! Maar wat we niet mogen vergeten is dat de scholen weer bijna beginnen, en daarom is er nu de ‘back to school met ikea’ collectie! 

Het is een back to school collectie voor eigenlijk alle leeftijden. Voor kinderen die bijvoorbeeld voor het eerst naar school gaan tot diegenen die naar de middelbare school gaan, of voor mensen die gewoon van school spullen houden (zoals ik, ook al ga ik niet meer naar school). Het is dan ook niet gek dat de slogan voor deze collectie: ‘Jong geleerd, is oud gedaan’ is.

Zo vind je in deze collectie handige bureau’s met (zoals we van Ikea gewend zijn) veel opbergruimte, ook wanneer je niet veel ruimte hebt. Leuke en comfortabele bureaustoelen en nog veel meer leuks! Ook is er gewerkt met veel verschillende materialen. Zoals bamboe, plastic en metaal. Met deze back to school met ikea collectie ben je in no-time klaar voor het inkleuren van je lievenlings kleurplaat, een nieuw project of een berg huiswerk.

Let’s go back to school! Deze back to school collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij Ikea!

Back to school met ikea Back to school met ikea
Back to school met ikea Back to school met ikea
Back to school met Ikea Back to school met Ikea
Back to school met ikea Back to school met Ikea
Back to school met Ikea Back to school met Ikea
Back to school met ikea Back to school met Ikea


Bronnen:
Ikea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *