#IkeaCatalogus 2017

#IkeaCatalogus 2017 | Mijn eerste persevent!

Afgelopen donderdag (11 augustus) was het zover! Ik was namelijk aanwezig op het persevent van Ikea voor de lancering van de nieuwe #IkeaCatalogus voor 2017. Dit was voor mij het eerste persevent ooit! Ik voelde mij ontzettend vereerd dat ik hierbij aanwezig mocht zijn, en ik moet dan ook zeggen dat het geweldig was!

De mail die ik de dag van te voren kreeg was bijna van levensbelang te noemen. Er stond namelijk in dat je beter niet op hakken kon komen omdat het evenement buiten zou plaatsvinden. Dus nadat ik mijn auto had geparkeerd in een weiland, ging de wandeling verder een maisveld in. In dit maisveld zou dus het evenement plaatsvinden, niet gek dat hakken niet slim zouden zijn.

Na de kleine wandeling kwam ik aan in een grote tent in het midden van het maisveld. Hier stond een prachtige bar, met hier omheen allemaal gezellig gedekte tafels. Deze waren natuurlijk helemaal gestyled met de nieuwste collectie! Snel heb ik een lekkere kop warme thee gehaald en heb ik een mooi plekje gezocht om alles goed te kunnen zien.

Al snel begon de presentatie. Er werd natuurlijk uitgelegd waarom wij ons bevonden in een maisveld. Het ging hier natuurlijk om de nieuwe ‘oogst’ (collecties) van Ikea voor 2017! Maar Mais staat ook vooraan in de voedselketen. Met mais begint alles, en dit is een onderdeel van de nieuwe slogan van Ikea. Wederom is één van de grootste onderdelen voor de nieuwe collectie’s Food. Ook het samen zijn in de keuken en dus het samen eten is erg belangrijk bij Ikea.
#ikeacatalogus #Ikeacatalogus
En ondanks de mooie omgeving en aankleding werden er natuurlijk ook nieuwe dingen bekendgemaakt. Zo krijgen de Ikea restaurants een nieuw uiterlijk en worden er nieuwe gerechten geserveerd. Ook wordt er een groot assortiment aan vegetarische gerechten toegevoegd aan de menukaart en wij mochten deze alvast proeven! Zo hebben wij mogen genieten van een bietensalade, een maissalade (natuurlijk) en een aardappelsalade. Allemaal waren heerlijk! Maar daarnaast komt er naast de pulled pork burger nu ook een pulled salmon burger. En hoewel ik geen fan ben van zalm vond ik deze best lekker! Als laatste werden er mini pizza’s geserveerd. Deze waren gemaakt van een kleine, ronde knäckebröd met daarop verschillende ingrediënten.
#Ikeacatalogus #Ikeacatalogus
Bij deze heerlijke lunch werd natuurlijk ook het een en ander verteld over de nieuwe collecties. En één van de collecties waar natuurlijk het meeste interesse voor was, was de collectie in samenwerking met o.a. Piet Hein Eek. Zelf kwam Piet ook aan het woord en wist op hilarische wijze te vertellen hoe hij de samenwerking vond samen met Ikea. Maar ook mocht hij hier iets vertellen wat nog niet bekend was gemaakt. En dat is dat dit niet zijn laatste samenwerking is met Ikea. Begin 2018 zal er namelijk nog een collectie komen samen met Piet Hein Eek die de mooie naam: INDUSTRIELL. (ook hierover lees je binnenkort meer)

#IkeaCatalogus

Hierna was het dan tijd om met zijn allen door het regenactige maisveld te gaan lopen, zoekend naar de nieuwe collecties. Want op de route en tussen het mais in stonden de ‘sneak previews’ van de nieuwste collecties gepresenteerd. Ondanks de regen zag het er werkelijk prachtig uit, ik kan me niet voorstellen hoe het was geweest als de zon heerlijk had geschenen! Maargoed, de nattigheid mocht de pret zeker niet drukken en ik heb dan ook super mooie, nieuwe dingen gezien en vooral ook geproefd. Want ook de nieuwste lekkernijen van Ikea kon je hier proeven.

Maar goed, ik kan echt nog ruim een uur doorlullen over hoe super leuk ik het heb gehad en wat ik voor moois allemaal heb gezien, maar misschien is het leuker om het jullie maar gewoon te laten zien met de foto’s die ik heb gemaakt! (van iedere nieuwe collectie komt nog een apart artikel, so stay tuned!)

JASSA Collectie:

#Ikeacatalogus #Ikeacatalogus
#Ikeacatalogus #Ikeacatalogus

KRYDDAD Collectie:

#Ikeacatalogus #Ikeacatalogus

PS Collectie voor 2017:
#Ikeacatalogus #Ikeacatalogus
#Ikeacatalogus

SÄLLSKAP Collectie:
#Ikeacatalogus #Ikeacatalogus
#Ikeacatalogus #Ikeacatalogus

Nieuw in Augustus #IkeaCatalogus:
#Ikeacatalogus #Ikeacatalogus
#Ikeacatalogus #Ikeacatalogus
#Ikeacatalogus #Ikeacatalogus
#Ikeacatalogus #Ikeacatalogus

En aan het einde kreeg iedereen een leuk goodiebag mee! (iets wat voor mij natuurlijk ook helemaal nieuw was..) In deze goodiebag zat een super leuk bedankbriefje, een prachtige glazen vaas, twee mandjes uit de KYRDDAD collectie en theedoeken uit de SÄLLSKAP collectie. Kortom, ik voelde mij flink verwent.. Het was een geweldige dag en ervaring. Op naar de volgende!

#Ikeacatalogus #Ikeacatalogus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *