NIEUW | Slapen onder een Calvin Klein dekbed

Hoewel ik eigenlijk niet echt veel waarde hecht aan de ‘grote’ merken. Toch vond ik het wel erg leuk dat dit merk met iets kwam wat ik totaal niet had verwacht! En ja ik heb het over een Calvin Klein dekbed!

Calvin Klein ken ik eigenlijk alleen maar van de parfums en het heel erg bekende ondergoed. Maar wisten jullie eigenlijk dat er ook een hele ‘home afdeling’ is? Ik wist dit niet, en kwam er ook pas achter toen ik er achter kwam dat er een nieuw dekbedovertrek aan zit te komen!

Dit dekbedovertrek zal namelijk de look hebben van het bekende ondergoed! De grijze kleur met witte bies en daarom weer de grijze letters. Als je het ziet zal het je waarschijnlijk meteen bekend voorkomen. Het is een set dat enorm minimalistisch is vormgegeven en niks spannends heeft. Maar omdat het zo herkenbaar is, is het toch ontzettend cool!

Wat ook erg leuk is, is dat deze set gemaakt zal worden van precies dezelfde stof als het ondergoed en de t-shirts van Calvin Klein. Heerlijk zacht en comfortabel dus! Helaas zal deze set alleen verkocht worden op Amerikaanse websites en waarschijnlijk op de officiĆ«le website van Calvin Klein, en pas vanaf September. Het is dus nog even de vraag of het mogelijk is om dit unieke item in Nederland ter zijnde tijd verkrijgbaar is.. Maar I’ll keep you updated! Maar ondanks dat is het wel super tof om te zien toch?

Zouden jullie onder een Calvin Klein willen slapen?
Calvin Klein dekbed Calvin Klein dekbed


Bronnen:
House&Home
Images Courtesy of Calvin Klein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *