Tropische interieurs

Inspiratie | Tropische interieurs: Hello Rio!

Time for some new inspiration! Zoals jullie (hopelijk) allemaal wel weten zijn de Olympische Spelen weer begonnen. Dit keer vind dit gigantische sport evenement plaats in het prachitge Rio de Janeiro in Brazilië! En wanneer ik aan dit land denk, denk ik aan warmte, strand, water, veel groen en dus tropische interieurs!

Dus ik dacht, aangezien groen nog steeds een grote trend is en planten ook steeds belangrijker worden, waarom niet een inspiratie blog geïnspireerd op het gastland van de Olympische Spelen 2016. Want hoe prachtig zijn de beelden als je kijkt naar de natuur van Brazilië… Dat willen we toch allemaal? Helaas is niet iedereen op deze aardkloot bevoorrecht om het uitzicht te hebben op een prachtige jungle, dus waarom halen we de jungle dan niet zelf in huis?

Grote planten in huis begint steeds meer in te komen. Dit was goed te merken in Mei toen de woonplant van de maand in het teken stond van Tropische Schoonheden. Maar onlangs schreef ik ook een artikel over de trendy bananenbladeren die je momenteel veel ziet! Veel manieren dus om tropische interieurs te realiseren. Want met een stel mooie, grote planten, zachte natuurtinten en wat rotan (of andere natuurlijke materialen, bijv: kurk) accessoires ben je zo klaar!

Tropische interieurs Tropische interieurs
Tropische interieurs Tropische interieurs
Tropische interieurs Tropische interieurs
Tropische interieurs Tropische interieurs


Bronnen:
Kopafbeelding: Melbriplay
1. Marie Claire Maison 2. Beach house life and style 3. TheAge 4. Desiretoinspire 5. H&M 6. Ethnicchic 7.  Desiretoinspire 8. Unknown

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *