Fruitige handcreme

Review | Fruitige handcreme’s van Kruidvat

Oke, ik zal even heel erg eerlijk met jullie zijn. Deze post gaat over de nieuwe fruitige handcreme’s van Kruidvat. En het is niet dat ik geen handcreme had (ik heb eigenlijk al een kleine collectie), maar ik ben gewoon gek op handcreme’s! In iedere tas zit er wel 1 of misschien zelfs twee, op mijn bureau ligt er 1 op mijn nachtkastje.. en dan heb ik het nog niet over de voorraad..

Maar dat maakt allemaal niet uit! Ik hou er gewoon erg van om zachte handen te hebben, en vooral wanneer de creme ook nog eens lekker ruikt! Nu kwam ik laatst in de kruidvat, en zag ik deze super leuke en vrolijke handcreme’s staan. Volgens mij had ik ze ook al in de folder zien staan, maar dat was waarschijnlijk niet helemaal tot mij doorgedrongen. Maar toen ik ze zag staan met hun leuke verpakking moest ik deze wel meenemen.
Fruitige handcreme Fruitige handcreme
In eerste instantie nam ik alleen de handcreme ’tropical fruits’ mee. Dit omdat wanneer je deze koopt en het dopje er af draait, de verpakking nog dicht zit met een plakkertje. Een beetje het idee wanneer je een nieuwe fles mayonaise open wilt doen… Wat dus in hield dat ik niet even kon ruiken of hij ook echt rook naar tropische fruitjes ;P Maar toen ik hem dus had gekocht en open maakte had ik meteen spijt dat ik er niet meer had meegenomen…
IMG_1600Hij ruikt zo overheerlijk naar fruit! Ik kan niet zo goed beschrijven hoe hij precies ruikt, maar ik ruik een beetje meloen en ananas. In ieder geval is hij ontzettend fruitig en ben ik dan ook meteen de dag erna naar de kruidvat gegaan en heb ik er nog drie gekocht in de geuren: Grape, Vanilla & Pear en Passion Fruit. Er is ook nog een met amandel en 1 met witte thee, maar die spraken mij om een of andere reden niet echt aan.

Ik heb er tot op heden geen spijt van gehad. Ze ruiken allemaal echt heerlijk! De fruitige handcreme Vanilla & Pear is de meest zachte en neutrale geur van allemaal en toch ruikt deze ook heeeerlijk! De andere twee ruiken ook geweldig! Mijn handen ruiken dan ook uren heerlijk naar de geur die ik er op heb gesmeerd en ze worden ook heel erg zacht. Kortom een perfecte handcreme al zeg ik het zelf. Ze zien er leuk uit, het formaat is ideaal, ze ruiken heerlijk (dat ik het bijna op wil eten) en mijn handen worden ontzettend zacht!
Fruitige handcreme Fruitige handcreme Fruitige handcreme Fruitige handcremeEigenlijk zou er een bodylotion of bodyspray moeten komen van deze lijn, want o wat wordt ik hier vrolijk van zeg! En dan te bedenken dat deze fruitige handcreme maar (daar komt ie!) €1,39 per stuk kosten!! Wat wil je nu nog meer! Ik zeg, dames; ren naar de Kruidvat en haal een voorraad voordat ze op zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *