Rose Gold

Inspiratie | A Rose Gold Sparkle

Nu het goud en koper een beetje interieurland uit beginnen te wandelen, is het tijd voor een goede en gelijknamige vervanger vinden jullie niet? Dit jaar is het dan ook de eer aan de kleur; Rose goud, of rose gold zoals velen het noemen.

Deze kleur is erg populair, want zelfs de nieuwste iphone 6S heeft een rose gold variant (hoewel deze meer roze is, maar dat maakt hem niet minder mooi). Misschien komt het wel omdat Rose Quartz van Pantone de kleur van het jaar is? Misschien wel!

Rose gold is een kleur dat eigenlijk een beetje tussen koper en goud in zit. Een prachtige kleur met een luxe uitstraling. Het is dan ook niet gek dat je deze kleur eigenlijk op alle gebieden terug ziet komen, in bijvoorbeeld kleding, sierraden en dus ook in het interieur! Nu kun je natuurlijk moeilijk je muur rose goud verven, dus is het dit keer de taak van de prachtige accessoires!

Persoonlijk vind ik het moeilijk om te kiezen welke van de drie ‘luxe kleuren’ ik het mooiste vind.. Ik vind eigenlijk goud erg mooi, maar koper en rose goud staan ook erg hoog op het favorieten lijstje. Hoewel ik ‘Rose gold’ toch wel erg vrouwelijk vind klinken.. Moeilijk, moeilijk, maar alle drie prachtig! Welke is jou favoriet?
rose gold rose gold rose gold rose gold rose gold rose gold


Bronnen:
Kopafbeelding: Urban Outfitters
1. AnnaBode 2. Katelavie 3. JOY 4. Michelevarian 5. Jacquelynclark 6. Sarahsarna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *