H&M Home Kerstcollectie

NIEUW | H&M Home kerstcollectie 2016 met 6 thema’s

Oke, laat ik maar meteen eerlijk zijn en met de deur in huis vallen. Iedere nieuwe Home collectie van H&M vind ik geweldig! En natuurlijk vind ik de jaarlijkse H&M Home kerstcollectie net nog wat mooier dan de rest van alle collecties. Zo ook dit jaar natuurlijk weer. 

Dit jaar heeft de H&M Home kerstcollectie weer verschillende thema’s net zoals eigenlijk ieder jaar. Maar dit jaar zijn deze thema’s vooral gericht op de specifieke ruimte waarin de producten gebruikt (kunnen) worden.

Zal ik jullie maar niet langer in spanning houden? Laten we maar snel gaan kijken!

The Traditional Trend

Het basis thema van dit jaars kerstcollectie is ’the traditional trend’. En zoals de naam al doet vermoeden is dit een thema waarin je vooral de traditionele kerstkleuren en producten terug zult gaan zien. Het is dus een thema met producten die je vooral in de woonkamer, rond de kerstboom tegen komt.
hm-home

Rustic Charm

Dit is het deel van de collectie dat je vooral kunt gebruiken in de keuken. Het is een thema dat naar mijn idee vooral gezelligheid laat zien. Je ziet bij het Rustic Charm thema vooral veel hout, goud in combinatie met zwart en wit. Niet al te veel poespas, maar gewoon mooie artikelen die kerst uitstralen.

 

Merry Modernism

Dit thema is de meest minimalistische en rustigste van alle maar zeker niet minder mooi. Veel wit met luxe details met veel goud. Bij dit thema zit het hem in de details. Mooie tafelkleden met een fijn dessin en servies met een mooie gouden print. Een prachtige collectie voor de aankomende kerstdagen.
H&M Home kerstcollectie

Serene Sanctuary

Oke, kerst vieren in de badkamer gaat misschien een beetje ver. Maar H&M Home heeft er wel voor gezorgd dat je deze kerst prachtige badlakens in je badkamer kunt hebben. En zeg nu zelf, krijgen we niet spontaan een kerstgevoel van de prachtige kleuren?! Het is immers wel heel fijn om in een lekker warm bad te stappen na een koude, kerstachtige wandeling in de (hopelijk) sneeuw?

 

A Starry Night

Als je een echte kerstfan bent, mag natuurlijk de kerstsfeer ook niet ontbreken in de slaapkamer! Misschien is een hele kerstboom in de slaapkamer een beetje too much, maar een bijpassend dekbedovertrek is nooit verkeerd. Die boodschap heeft H&M Home zeker goed begrepen 😉
H&M Home kerstcollectie

Chrismas Magic

Sinds een tijdje heeft H&M Home ook artikelen voor de kinderkamer, en dit hebben ze dit jaar dan ook gedaan met de kerstcollectie! Een thema met leuke en mooie producten voor de kleinsten. Knuffelbare knuffels, leuke fleece plaids maar natuurlijk ook kussens, schortjes, en mistletoe voor de kids!
H&M Home kerstcollectieH&M Home kerstcollectie 

Heb je al wat leuke producten gespot? Deze (geweldige) kerstcollectie ligt nu in de H&M winkels die een Home afdeling hebben, en natuurlijk online in de webshop!


Bronnen:
H&M Home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *