NIEUW | ‘Oude Meesters’ geurbranders van Scentchips

Dat de schilderijen van de Hollandse meesters momenteel populair zijn, heb je afgelopen week al kunnen lezen. Deze prachtige werken van deze schilders kennen we eigenlijk al jaren, maar zien we vooral in dit één na laatste seizoen van 2016 heel vaak terug komen.

Nu heeft ook één van mijn (persoonlijke) favoriete merken een nieuwe lijn uitgebracht, waar deze oude meesters in voor komen! Ik heb het natuurlijk over Scentchips. Het merk met de heerlijk ruikende waxmelts en de prachtige geurbranders.

Oude Meesters

Naast de meest voorkomende geurbranders, heeft Scentchips nu ook een lijn met nieuwe geurbranders. En zoals je nu misschien inmiddels ook wel verwacht, ja het zijn geurbranders met het thema: ‘oude meesters’.
Prachtige branders met daarop de mooiste werken van de Hollandse Meesters zoals Rembrandt, Vermeer en Van Gogh.

Deze branders zijn verpakt in cadeauverpakkingen waar je zelf een doosje wasmelts in maatje M bij moet doen. Leuk om te geven en misschien nog wel leuker om te krijgen. De brander, in leuke verpakking, met een doosje waxmelts heb je al voor €9,95 en zijn inmiddels al verkrijgbaar. Zowel online als bij verschillende verkooppunten. Ik heb ze wel al gespot in Eurofleur in Leusden. Welke is jou favoriet?

schermafbeelding-2016-11-15-om-14-41-19 schermafbeelding-2016-11-15-om-14-41-24 schermafbeelding-2016-11-15-om-14-41-37 schermafbeelding-2016-11-15-om-14-44-48


Bronnen:
Scentchips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *