NIEUW | H&M collectie Natural Notion

Dat H&M hele leuke collecties heeft weten we natuurlijk al heeeeel lang! Er komt heel erg vaak een nieuwe collectie, zowel bij het kleding gedeelte als bij de interieur afdeling. En er is ook nu weer een nieuwe bij gekomen! Do you want to take a peek with me?

Hoewel de zomer nog in volle gang is, beginnen de eerste herfst collecties al hun intrede te maken. En dit gevoel heb ik dan ook een beetje bij deze nieuwe H&M Home collectie. Hij heeft de mooie naam: Natural Notion gekregen. Het is een collectie die mij echt een beetje denken aan een oud, gezellig en klein hutje in het bos. Deze collectie straal dus echt de natuur uit, niet gek dat hij dus deze naam heeft gekregen.

In deze collectie zie je vooral de veel verschillende tinten bruin en grijs vermengt met donkerblauw en donkergroen. Een mooie combinatie al zeg ik het zelf. Ook veel gezellige en zichtbaar zachte stofjes en dit wordt gecombineerd met materialen als porselein en beton. O en natuurlijk mag het onderdeel hout niet ontbreken natuurlijk. Kortom, erg gewaagd, maar echt ontzettend stoer!

In de Natural Nation collectie kom je veel leuke producten tegen zoals prachtige plaid met bijpassende kussens, vloerkleedjes, mandjes, vaasjes, houten kistjes en zelfs een tafelkleed. Het is eens een gevulde en erg afwisselende collectie! Iets wat ik bij sommige H&M Home collecties wel eens heb gemist.
Maar goed, genoeg gekletst het is tijd om eens lekker plaatjes te kijken! Wat is jullie favoriete product?
H&M-Natural-Nation-Jlife-blog H&M-Natural-Notion-jlife-blog
H&M-Natural-Notion-jlife-blog H&M-Natural-notion-jlife-blog
H&M-Natural-Notion-jlife-blogH&M-Natural-Notion-jlife-blog


Bron:
H&M Home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *