Treaclemoon bodyspray

Review | Treaclemoon bodyspray ‘Sweet blueberry memories’

Zo, het is echt een hele tijd geleden dat ik een review heb geplaatst van een beauty/lifestyle gerelateerd product heb geplaatst! Maar vandaag is het dan weer eens zover en is het de eer aan de Treaclemoon bodyspray!

Vorig jaar maakte ik kennis met dit prachtige merk, en sindsdien ben ik dan ook groot fan! Ik schreef al eerder een review over de bath and showergel en een hand en bodylotion. Van beide was ik erg onder de indruk, en zodra het in de aanbieding is koop ik dan ook met alle liefde een nieuwe voorraad.

Maar nog niet zo lang geleden was ik bij de Etos en zag ik ook een nieuw product staan. Namelijk de Treaclemoon bodyspray. Dit was trouwens als eerder dan ik de berichtjes online had gezien dat deze uit was gekomen… Maar zonder aarzeling nam ik deze mee, en ik heb er geen spijt van gehad!

Ik was namelijk al langere tijd opzoek naar een fijne bodyspray, puur omdat ze (meestal) lekker ruiken en erg verfrissend kunnen werken in de zomer. Toen ik deze dus zag staan moest ik hem gewoon meenemen. Al snel kwam ik er achter dat er twee verschillende bodysprays uit waren gebracht door Treaclemoon en dat beide limited edition waren. Ik vraag mij dus af of ze nog steeds verkrijgbaar zijn, maar als je er dus nog een op de kop kan tikken raad ik je zeker aan om er één mee te nemen.
Treaclemoon bodyspray Er zijn twee varianten van deze bodyspray, namelijk: ‘one ginger morning’ en ‘sweet blueberry memories’. Deze laatste kocht ik. Waarom? Omdat ik de andere variant gewoon niet lekker vond ruiken, ik houd niet zo van geuren met ginger er in. Maar deze paarse variant vond ik erg lekker ruiken.

Kindertijd

Nu vind ik ook dat deze verpakking, net als van alle andere producten van Treaclemoon, er super leuk uit ziet! Het is een erg slank vormgegeven fles (ideaal om mee te nemen) met een mooie pastel paarse coating. Hij heeft een zwarte dop met daaronder de makkelijke verstuiver. Kortom, qua vormgeving is deze Treaclemoon bodyspray geweldig! Maar dan natuurlijk de geur. Deze vind ik persoonlijk heerlijk. Het is een geur die ik erg moeilijk uit te leggen vind. Je ruikt namelijk duidelijk blauwe bessen maar er zit ook een vleug van vanille of kaneel in. Hij is goed te ruiken maar niet te aanwezig, en zoals het mooie verhaaltje op de fles al zegt, doet deze geur mij denken aan mijn kindertijd (ja het is echt waar!). Hij brengt erg makkelijk aan en geeft ook een goede en mooie ‘spray’.
Treaclemoon bodyspray Treaclemoon bodysprayHet grootste pluspunt aan deze bodyspray, vind ik, is dat hij niet plakt! Je hebt wel van die bodysprays die je opbrengt en na een uur nog steeds voelt zitten omdat hij plakt. Dat is iets wat deze helemaal niet doet! Wanneer je hem op sprayt voelt hij lekker fris, ruikt hij lekker en is hij snel droog en ingetrokken. Je merkt dan ook dat hij op een of andere manier je huid voedt, want deze voelt daarna ook lekker zacht en soepel aan!

Kortom een echte aanrader! Mocht je deze bodyspray nog kunnen bemachtigen zou ik het zeker doen! Ik heb er €3,99 voor betaald bij de Etos. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *