ronde strandlaken

Musthave | Het ronde strandlaken

Ondanks dat ik absoluut geen waterrat ben of een strand in de buurt heb, is mij de musthave van deze zomer mij niet ontgaan. En heel eerlijk, ik denk dat iedereen deze nieuwe musthave al had gespot. Ik heb het namelijk over het inmens populaire ‘ronde strandlaken’!

En nu de zomer toch eindelijk is begonnen in Nederland, mag deze zomerse musthave echt niet ontbreken!
Je kunt natuurlijk ook een gewone, grote badhanddoek meenemen naar het strand, maar wie wil er nu niet een beetje fashionable uitzien met dit weer? Want naast een super gave bikini of badpak is een mooi strandlaken ook niet mis.

Mandala Rage

Nu zie je de laatste tijd al erg veel organische printjes, ook wel de mandala’s genoemd. (Komt dit misschien door de rage van de ‘kleurboeken voor volwassenen’ die vol staan met deze prachtige prints?) Maar de ronde badlakens hebben bijna allemaal deze mooie print. Zelf ben ik hier groot fan van en kan dan ook niet wachten om een paar mooie voor mijzelf te scoren. Maar zo’n kleedje mee naar het strand of park is toch geweldig!

Deze ronde strandlakens zijn ideaal om lekker op neer te ploffen na een frisse duik in zee, maar je kunt ze ook erg gemakkelijk gebruiken als een soort omslagdoek wanneer de zon net iets te fel is. De meeste zijn namelijk gemaakt van erg dun maar stevig materiaal. Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, afmetingen en natuurlijk met verschillende prints. Zelfs met franjes of zonder. Genoeg keuze!

En zeg nu zelf, als je naar deze mooie lakens kijkt, wie zegt dat je ze ook niet gewoon in huis kunt gebruiken? Als mooi plaid op de bank, of misschien voor aan de wand, of als sprei op het bed?
Mocht je nu niet een groot fan zijn van de mandala prints? De ronde strandlakens zijn ook verkrijgbaar met grafische printjes, fruit afbeeldingen en zelfs met fastfood looks! Hoe leuk!

Welk ronde strandlaken is jou favoriet?

ronde strandlaken


Bronnen:
Kopafbeelding: Thebeachpeople
1. Fancy 2. Dianesbeachwear  3. Roundtowelco 4. Nordstrom 5. Unknown 6. Ebay  7. Jaipurhandloom

1 thoughts on “Musthave | Het ronde strandlaken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *