Review | Een plaid en autoparfum van Houss.nl

Jaaaa! Het is weer tijd voor een review! Dit keer mocht ik super leuke spulletjes ontvangen van de webshop Houss.nl. Dit is een online woonwinkel waar je eigenlijk alle woondecoratie voor thuis kunt kopen. Er worden veel verschillende soorten producten en merken verkocht, dus de keuze is reuze!

Ook ik heb hier twee leuke dingen uitgezocht en die kreeg ik dan ook lekker snel binnen. Altijd fijn!
Zo heb ik gekozen voor een mooi plaid en een autoparfum. Naar beiden was ik eerlijk gezegd al een hele tijd op zoek, maar ik kon steeds maar niet ‘die’ vinden die ik graag wilde hebben. Maar op Houss.nl was ik er echt heel snel uit!
1Het plaid dat ik uitzocht is van het PT. (present time) en heeft de kleur Jungle Groen gemaakt van 100% katoen en is maar liefst 170x130cm groot. Ik werd in 1 oogopslag verliefd op dit plaid. Met name door de kleur maar ook door de kwastjes die aan het uiteinde hangen. En toen ik de foto bekeek leek het al alsof er twee verschillende kleuren in het plaid verwerkt waren, maar toen ik hem thuis kreeg bleek dit dus ook echt zo te zijn! Als je goed kijkt kun je het op de foto wel zien, maar je ziet er de kleuren groen en mint in, en eerlijk die combinatie vind ik prachtig! Hij is daarnaast ook nog eens lekker groot, dus hij is ideaal als plaid, maar ik denk dat ik hem in de winter als een soort sprei ga gebruiken voor op mijn bed omdat hij perfect past bij de kleuren van mijn slaapkamer! Kortom; ik ben super blij met dit plaid!
Houss Houss
Maar, zoals je al kon zien en lezen heb ik ook een auto parfum mogen ontvangen. En nu zul je wel denken, wat moet je hier nu mee? Nou, jullie weten inmiddels dat ik gek ben op lekkere geuren en het liefste overal! En sinds ik dus klaar ben met school en meer tijd doorbreng in de auto, was ik al een tijdje opzoek naar een lekkere geur voor in de auto. En nu kun je kiezen voor de standaard kerstboom vormige geur hanger voor aan de spiegel, of de geur verspreiders die je in de supermarkt kunt kopen. Maar ik was op zoek naar iets anders en speciaal.

Tot ik dus op Houss deze autoparfum van ‘Bridgewater’ tegen kwam. Jawel; Bridgewater! En een beetje geur kenner weet dat de geuren van Bridgewater simpelweg goddelijk zijn! Dus deze moest ik dan ook gewoon hebben! Deze autoparfum is in de geur Tree Trek, en deze is geweldig! Ik heb hem ook als geur kaarsje gehad, maar deze ruimt eigenlijk hetzelfde maar dan voor in de auto, is het niet geweldig! Hij  ruikt vrij sterk, maar je kun aan de achterkant bepalen hoe strek je de geur wilt hebben. Dit kun je met een klein tandwieltje aandraaien, super handig! Achterop zit een simpel systeempje waardoor je hem gemakkelijk vast kunt maken in het ventilatie systeem van je auto. Makkelijk en handig!

De geur Tree Trek doet mij altijd een beetje denken aan kerst, waarom weet ik niet zo goed, maar ik wordt er altijd super vrolijk van! Ik kan dus nu al niet meer wachten tot het kerst is!! De geur is dus wel flink sterk, maar niet vervelend aanwezig (iets wat je vaak met andere auto geuren wel hebt). Binnen no time rook mijn hele auto naar Tree Trek (kerst :p). Ik heb er echt enorm blij mee!
Tree Trek Houss Tree Trek Houss

Samengevat: ik ben super blij met de spulletjes die ik heb ontvangen via Houss.nl en ik weet zeker dat ik er nog lang veel plezier van zal hebben. De service was goed. De spullen zaten goed verpakt en werd ook nog eens snel thuis bezorgt. Dus mochten jullie nog op zoek zijn naar leuke spullen voor jullie interieur of als cadeau? Dan kun je zeker goed slagen bij Houss!

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

1 thought on “Review | Een plaid en autoparfum van Houss.nl”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *