Nieuw! Farm Fresh collectie van Ariadne at Home!

Zoals jullie je misschien nog wel kunnen herinneren werd er een tijdje geleden al een andere collectie gelanceerd van Ariadne at Home. Dit was de Honey cottage collectie en stond in het teken van de zomer.

Vooral de kleur geel, citroenen en honing speelden hier een grote rol. Wat was dat een leuke collectie! Maar zoals ik daarbij ook al had gezegd was deze maar verkrijgbaar tot begin September.

Maar Ariadne at Home is opnieuw terug bij Blokker! Dit keer met een super leuke collectie voor de aankomende herfst. Wanneer je de eerste afbeeldingen zal zien, zal je meteen opvallen dat de kleur oranje de hoofdrol heeft. Het is een van de kleuren die we dit najaar veel gaan zien. En niet alleen in het interieur, maar natuurlijk ook buiten! Er is dus veel gewerkt met natuurlijke, herfstkleuren maar met zo her en der een tintje rosegoud voor de finishing touch!

Wat ik zelf ook erg leuk vind aan deze collectie, is dat deze doet denken aan oma’s keuken. Het zijn namelijk vooral artikelen die je goed kunt gebruiken in de keuken. Dit was bij de Honey Cottage collectie ook al zo. Maar ook bij deze nieuwe Farm Fresh collectie is ook het hout onmisbaar! Er zitten weer super leuke spulletjes tussen!

Zo heb je een snijplank in de vorm van een appel, of een kruidenpotje die mij doet denken aan de honing pot van Winnie The Pooh. Maar zo zit er ook een schort bij (voor de knoeiers onder ons) met het printje van oude jampotjes. En ben je nu zelf echt een keukenprinses? Dan zitten er ook bakvormpjes bij! Deze kun je krijgen in de vorm van een appel of een peer. Er is weer genoeg te zien bij deze collectie!
Ga dus weer snel naar Blokker en scoor jou Ariadne at Home keukengerei, want deze collectie is maar te koop tot 7 November! Of koop het hier!
Farm Fresh collectie farm fresh1 farm fresh2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *