Trending: Koffers in je interieur

Misschien heb je deze aanstormende trend al gezien, of is het niet het eerste waar je over na denkt. Maar koffers verwerken in je interieur is hip!

Hoewel koffers ook dingen zijn waar ik niet zo een, twee, drie aan denk, toch vind ik het er erg leuk uitzien! Zelf denk ik dat deze trend voortkomt uit twee eerdere trends. Namelijk het werelds wonen en vintage. Waarom? Omdat koffers natuurlijk te maken hebben met reizen. En vintage omdat de meeste koffers die je ziet echt oud zijn. Het zijn vaak koffers die al jaren zijn gebruikt en dus vintage zijn en vaak een verhaal hebben.

Dus zoals ik al zei zijn het geen hutkoffers, maar echt oude koffers. Vaak bruine lederen koffers die je kunt vinden op de zolder of bij je oma thuis.

Je kunt ze natuurlijk neerzetten of opstapelen ter decoratie, maar je kunt ze ook gewoon gebruiken als opbergplek voor van alles! Maar tegenwoordig kun je ze natuurlijk ook ombouwen naar een meubel. Denk bijvoorbeeld maar aan een bijzettafel, salontafel op tv meubel. Super leuk toch!
Daarom hier wat leuke, inspirerende foto’s van koffers in het interieur.
koffers in je interieur
koffer2koffer3koffer4koffer5koffer6
Bronnen:
1. Koffervoldromen 2. Etsy 3. Homestory 4. Talesofdearment 5. Indulgy 6. MBarchitectureanddesign 7. Pinterest

1 thought on “Trending: Koffers in je interieur”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *