Gezelligheid met een houten vloer

Gezelligheid met een houten vloeren

Natuurlijke materialen en gezelligheid. Twee gegevens die erg belangrijk zijn in interieurland dit najaar. Wat past hier nu beter bij dan een echte houten vloer?

Hout is en natuurlijk product dat van zichzelf al een warme en gezellige sfeer geeft. Het is niet voor niets dat veel mensen graag houten meubelen in huis willen hebben, of het interieur aankleden met houten elementen. Hout is namelijk een product dat ‘leeft’ zoals ze dat noemen.

Nu heb je natuurlijk een verschil tussen echt hout, en spul wat op hout lijk. Alles wat op hout lijkt is natuurlijk leuk. En niet alleen om te zien, maar dit vind je portemonnee ook. Want producten die op hout lijken, of een hout patroon hebben (bijvoorbeeld laminaat of vinyl) zijn veel goedkoper. Echt hout daarentegen is prijzig. Dit komt omdat voor ieder stuk hout een boom gekapt moet worden, en eigenlijk ook weer terug moet worden geplant.

Maar als je mij vraagt, heeft echt hout ook bij mij de voorkeur. Echt hout leeft namelijk door. Deze reageert namelijk op temperatuur verschillend of op bijvoorbeeld vochtigheid. Hierdoor kun je bepaalde patronen of vlekken in het hout krijgen waardoor deze juist, als je het mij vraagt, mooier van word.

Dus wil jij graag je interieur meer sfeer, gezelligheid en een levendige sfeer geven, ga dan voor een echte houten vloer! Hierin kun je natuurlijk ook weer kiezen tussen verschillende soorten en kleuren hout, maar dit is maar net wat je zelf mooi vind.
Mocht je nu denken, ik wil een houten vloer! Kijk dan even op de website van Hotura Houten Vloeren. Zij hebben een enorm assortiment van prachtige vloeren en kunnen je altijd erg goed helpen bij het maken van een goede keuze!
houtenvloer1 houtenvloer2 houtenvloer3 houtenvloer4
Bronnen:
1. Carlaaston 2. Periodideas 3. Hometalk 4. Archiproducts 5. Addicted2decoration

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *