Dock06

Nieuw | Dock06 van Riverdale!

Hebben jullie gisteren ook zo genoten van het heerlijk weer? Eindelijk was het dan eens weer met een zomers tintje. Maar gelukkig was dit het nog niet, want er is voor de komende dagen nog meer mooi weer voorspeld! Summer is coming!

Maar nu de zomer er aan komt is het ook tijd voor de mooie en zomerse collecties van de mooie merken. Zo ook weer bij Riverdale. Onlangs werd de lente/zomer collectie ‘Summer Symphonies’ van Riverdale al gepresenteerd, maar er is een update!

Dock06 is een kleine collectie die aan de lente/zomer collectie van dit jaar wordt toegevoegd. En net al Summer Symphonies heeft deze het nautische thema. Weer veel Bretonse strepen en strand kleuren zoals marineblauw, zandkleurige bruintinten en wit. Wat wel erg leuk is, 06 uit de naam van de collectie verwijst naar het geboortejaar van Riverdale. Dus eigenlijk is het een feestelijke collectie van Riverdale bestaat dus 10 jaar!

Het is, ondanks dat de collectie niet zo groot is, een collectie met prachtige producten. Zo vind je er mooie (buiten)kussens, dienbladen, vazen, kaarsen en windlichten allemaal in hetzelfde thema.
Krijgen jullie ook zo zin in de zomer na het zien van deze prachtige productfoto’s?

Dock06Dock06Dock06


Bronnen:
Riverdale Dock06 Collectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *