cactussen in huis

Trend | Cactussen in huis

Oke, we kunnen er echt niet meer om heen, het is een feit. De ‘cactus’ himself is een echte trend! Overal en bij iedereen zie je ze staan: cactussen in huis!

Afgelopen jaar was het botanische thema al een grote trend, maar nog steeds zie je hier het een en ander van terug komen. Van de groene kleur op de muur tot bloemetjes behang, maar ook de hangende planten mogen we niet vergeten! Maar de cactus is toch wel de grote koploper!

Cactussen geven je interieur bijna meteen een zomerse en groene uitstraling. Het zijn plantjes waarbij wij vooral de link naar de woestijn leggen, dus eigenlijk is het niet vreemd dat je interieur een zomerse sfeer krijgt.

Nu kun je cactussen in alle soorten, maten en kleuren krijgen, maar 1 ding is zeker. Stekelig zijn ze zeker! Maar mocht je nu niet zo gek zijn op de stekelige plantjes, dan zijn de cactusprintjes wel iets voor jou! Momenteel zie je namelijk ook erg veel printjes met cactussen, of bijvoorbeeld kussens of beelden die de vorm hebben van cactussen! Je kunt zo ontzettend veel leuke dingen maken en samenstellen met cactussen! Kortom deze (hopelijk) warme zomer staat in het teken van cactussen!

Let’s get inspired!

cactussen in huis


Bronnen:
Kopafbeelding: Pinterest
1. spartan-shop 2. etsy 3. fantasticfrank 4. guiaparadecorar 5. westelm.com 6. Lightandladder 7. Witandwhistle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *