bloom valley & Moonflower

Nieuw | Bloom Valley & Moonflower van Scentchips + review

Allereest, lieve lezers, welkom in de mooie, lenteachtige maand mei! Tijd voor de zon, leuke festivals, maar ook lekkere geuren! Zowel buiten als binnen natuurlijk, want zoals jullie misschien weten ben ik hier gek op. Daarom sprong ik ook een gat in de lucht toen ik opeens een leuk bericht voorbij zag komen op de Facebook pagina van Scentchips! Er is namelijk een nieuwe geur uitgebracht, nou heel eerlijk, eigenlijk zijn het er twee!

Bloom Valley & Moonflower

Ik zag dus een bericht voorbij komen waarin bekend werd gemaakt dat Bloom Valley de nieuwe geur was van Scentchips. Waarbij ik natuurlijk meteen dacht, die moet ik hebben! Deze Scentchip heeft natuurlijk een prachtige naam, maar de kleur van dit schatje is ook prachtig. Hij is namelijk zacht paars van kleur! Heerlijk zomers toch! Momenteel is deze geur nog niet los verkrijgbaar, maar krijg jee een doosje gratis bij besteding van €24,95 in de webshop!

Maar het werd nog leuker! Want het is immer bijna moederdag! (8 mei) en ook daarvoor is een nieuwe geur ontwikkeld, namelijk moonflower! Deze is zachtroze en samen is het echt een perfect match!
Bloom Valley & MoonflowerIk mocht ze uitproberen en ik moet zeggen beide ruiken ze heerlijk! Beide een bloemachtige geur (niet vreemd als je naam de naam kijkt), maar Bloom Valley is naar mijn idee sterker en heeft een musk achtig tintje terwijl moonflower heel zacht van geur is, welke ik heel moeilijk te beschrijven vindt.

Volgens Scentchips is Bloom Valley een mix van zomerse bloemen, fruitaccenten en houtaroma’s, en dat ruik je heel duidelijk. Voor iedereen die van een wat kruidigere geur houdt, is Bloom Valley absoluut een aanrader! Wanneer je deze in je geurbrander doet komt de geur al heel erg snel naar boven, heerlijk! Het is een geur die best wel aanwezig is, maar niet vervelend aanwezig wat bij ‘goedkopere merken’ vaak wel gebeurt. Bloom Valley is gewoon een mooie en goed samengestelde geur, en zoals altijd is hij snel vloeibaar en is hij zelfs dan prachtig om te zien.
Bloom Valley & Moonflower Bloom Valley & Moonflower

Moonflower daarentegen is een geur die speciaal is uitgebracht voor moederdag. Er is namelijk tijdelijk een scentchips bewaarblik speciaal voor moederdag waar deze geur bij zit. Ontzettend leuk bedacht! Deze is dan ook verkrijgbaar vanaf €9,95, dus mocht je nog wat leuks voor je moeder willen kopen, dan raad ik je dit moederdag pakket zeker aan!

Moonflower is een vrij zachte maar bloemachtige geur, die ik persoonlijk erg fijn vind. Deze geur bestaat uit een sprankelende combinatie van tropische maanbloem en citrus, hout en vanille. Kortom: WAUW. De geur is echt heerlijk! Niet té aanwezig maar gewoon erg fijn voor in huis.
Scentchips8 Scentchips9

Nu staat Scentchips niet alleen bekend om de lekkere geuren opzich, maar ook om de blends! Op de website maar ook in de inspiratie magazines kun je ontzettend veel verschillende blends vinden. Je kunt veel blends zelfs kant en klaar kopen. Hierbij kies je een blend die je aanspreekt en dan krijg je een doosje thuis met daarin dé geuren die je nodig hebt voor die blend. En omdat Scentchips hier dus ontzettend goed in is, kon ik het natuurlijk ook niet laten de geuren Bloom Valley & Moonflower te blenden! En ik moet heel eerlijk zeggen. Deze blend is GE-WEL-DIG! Hij maakt de Bloom Valley iets zachter en hier doorheen ruik je echt de vanille van Moonflower.

Maar kijk goed naar de foto, want zelfs de kleuren zorgen voor een prachtige, vloeibare blend.. Hij deed mij meteen denken aan de kleuren van het jaar die Pantone uitriep voor 2016. Rose Quartz en Serenity, puur toeval of goed overna gedacht. Mij maakt het niet uit, ik vind beide geuren geweldig!
Bloom Valley & Moonflower Bloom Valley & Moonflower

Dus mochten jullie nog op zoek zijn naar een moederdag cadeau, dan zou ik zeggen, geef het moederdag pakket van Scentschips dan krijg je de heerlijke geur Moonflower. En als je dan toch bezig bent, bestel wat extra en ga voor die €24,95 want dan krijg je ook Bloom Valley.

O en mocht je benieuwd zijn naar de review waarbij ik Scentchips vergeleek met de Zent collectie van Xenos? Klik dan hier.


Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *