Nieuw | De Butterfly Bliss slaapkamer collectie van Riverdale

Zoals je eerder al kon lezen is de nieuwe lente/zomer collectie van Riverdale inmiddels gelanceerd! Maar naast de prachtige producten voor de woonkamer, keuken en buiten is er ook een slaapkamer assortiment. Deze wil ik jullie graag apart laten zien, dus in dit artikel lees en zie je meer over de slaapkamer collectie uit de Butterfly Bliss collectie van Riverdale!

Net zoals de rest uit deze collectie straalt ook deze frisheid en rust uit. Een ideaal thema voor in de slaapkamer, want daar kom je immers om tot rust te komen. Maaaaaar… Dit jaar is er ook iets nieuws! Naast de normale collectie aan dekbedovertrekken voor zowel eenpersoons als tweepersoons, zijn er dit jaar ook producten voor de kinderkamer!

Voor de kinderkamer zijn er maar liefst twee verschillende thema’s, een voor de jongens en een voor de meiden. Waarbij natuurlijk de collectie voor de jongens veel blauwe kleuren heeft en voor de meisjes is dit roze. Maar dan natuurlijk wel in toepasselijke Riverdale stijl! Kortom, deze nieuwe slaapkamer collectie zit bomvol met prachtige producten waarbij er aan iedereen is gedacht!

Ook deze collectie is nu verkrijgbaar in de Riverdale Stores, bij de Dealers en natuurlijk in de webshop!

Slaapkamer collectie Butterfly Bliss

Slaapkamer collectie Butterfly Bliss
Slaapkamer collectie Butterfly Bliss
Slaapkamer collectie Butterfly Bliss
Slaapkamer collectie Butterfly Bliss


Bron: Riverdale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *