Luxe Hotel

Woontrend | Het Luxe Hotel, maar dan thuis

De trend die vorig jaar al zijn intrede heeft gemaakt gaat dit jaar echt doorzetten. Het was op de woonbeurs in Amsterdam (2016) al duidelijk aanwezig. Ik heb het natuurlijk over de trend die ook wel het ‘Luxe Hotel’ wordt genoemd. Op de woonbeurs was dit het Boutique Hotel van Karwei. Maar ben je benieuwd naar meer inspiratie? Lees dan snel verder!

Deze trend is heel erg duidelijk en snel te herkennen. Dit komt voornamelijk door het kleur en materiaal gebruik dat bijna luxe ademt. Bij deze trend horen de donkere, chique kleuren zoals donkerblauw, donkergroen gecombineerd met mat zwart en diepe okers. Een prachtig kleuren palet wat je vooral vaak ziet bij bijvoorbeeld luxe Hotels.

Maar ook materialen als robuust en massief hout, koper, goud en rose goud mogen niet ontbreken. Door de combinatie van deze materialen en de kleuren heb je al snel het gevoel van luxe te pakken. En wanneer je kijkt naar stofferingen vallen vooral het mooie leer in cognac kleur op. Combineer dit met een paar prachtige stoelen in bijpassende kleur in een velvet stof. Het contrast tussen deze twee zorgt voor een geweldige sfeer!

Kortom een woontrend waarbij veel mogelijk is, maar waar wel goed over na gedacht word. Het is een trend dat niet voor iedere woon- of slaapkamer geschikt is, maar wanneer de kleuren en materialen perfect op elkaar worden afgestemd mag het resultaat er ook echt zijn! Ik vind deze nieuwe woontrend prachtig! Wat vinden jullie?

Luxe hotel Luxe hotel
Luxe Hotel Luxe Hotel
Luxe Hotel Luxe Hotel


Bronnen:
Kopafbeelding: Homedecorinfo.com
1. Wallpaper.com 2. Fixaodona 3. Contemporarylighting 4. Dalani 5. Pinterest 6. Globewest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *