Butterfly Bliss

NIEUW | Riverdale Butterfly Bliss lente/zomer collectie 2017

Yes! Eindelijk is het dan zover! De nieuwe collectie van (een van mijn favoriete merken) is er. Dit keer is het de prachtige lente/zomer collectie van Riverdale. Een collectie waar je bijna meteen lentekriebels van krijgt. Ik heb het natuurlijk over de Butterfly Bliss collectie.

Ik bereid je nu alvast voor op de vele afbeeldingen die zullen volgen, want het is echt een bomvolle collectie dit jaar. Je kunt deze opsplitsen in verschillende categorieën. Zo is er weer ontzettend veel moois voor in de woonkamer. Denk maar aan windlichten, kaarsen en nieuwe geurstokjes! Voor in de keuken is er weer prachtig sevies goed, tafellopers en de mooiste voorraadpotten. Er zijn zelfs mooi producten voor buiten, mooi textiel voor binnen en zelfs een hele collectie voor in de slaapkamer (deze krijgt een eigen artikel)

Door de hele collectie zijn het de frisse en vrolijke kleuren die je een heerlijk zomers gevoel geven. Alles is zo vrolijk en mooi vorm gegeven dat ik nu niet meer kan wachten tot het mooie weer weer voor de deur staat. Maar zoals we natuurlijk ook gewend zijn van Riverdale, zijn het de prachtige details die deze Butterfly Bliss helemaal compleet maakt.

De naam van deze collectie komt natuurlijk ergens vandaan, en is heel erg zorgvuldig uitgekozen. De naam Butterfly Bliss staat voor het gefladder van vlinders dat er zo sereen uit ziet. Hoe ze van bloem naar blaadje vliegen in een feestelijk tempo, even op adem komen en hernieuwde energie krijgen door het opsnuiven van heerlijke bloemgeuren. Precies dit zie je terug in deze lente/zomer collectie. Een die goed gevuld is met zachte materialen, ronde vormen en zomerse kleuren.

Deze collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij de Riverdale stores en Dealers en natuurlijk in de webshop!
Butterfly Bliss
Butterfly Bliss
Butterfly Bliss
Butterfly Bliss Butterfly Bliss
Butterfly Bliss
Butterfly Bliss Butterfly Bliss
Butterfly Bliss
 Butterfly Bliss
Butterfly Bliss


Bron: Riverdale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *