Bloemvormige vloerkleden

Woonvondst #29 | Bloemvormige vloerkleden van Kwantum

Ronde vloerkleden zijn al een tijdje een enorme trend in interieurland. Deze heb je natuurlijk in ontzettend veel verschillende kleuren, soorten en materialen. Maar een gewone ronde is wel erg standaard vind je niet? Met deze super leuke bloemvormige vloerkleden van Kwantum heb je echt iets tofs in huis!

Materialen als jute, sisal en andere touwachtigen zijn al een hele tijd ontzettend hip in het interieur. Je ziet het op steeds meer manieren, en vormen, terug komen. Maar ook het ronde kleed is razend populair. Deze combinatie maakt deze kleden ook zo ontzettend tof! En wanneer je het prijskaartje ziet word je glimlach alleen maar groter!

Deze super toffe vloerkleden zijn verkrijgbaar in drie verschillende typen. Alle drie zijn ze gemaakt van 100% jute en hebben een diameter van een meter. Een goede afmeting voor een decoratief kleed!
Maar het belangrijkste nog: ze kosten máár €40,-! Wat een koopje!

Hopelijk blijven ze nog lang in het assortiment want zijn deze bloemvormige vloerkleden niet geweldig! Ik vind ze in ieder geval prachtig! Ze doen mij een beetje denken aan mandala’s. Die leuke tekeningen die op moment ook zo populair zijn. Wat vinden jullie van deze kleden?

bloemvormige vloerkledenbloemvormige vloerkledenbloemvormige vloerkleden

Klik op de foto van je favoriete kleed, zo ga je naar de verkoop pagina van Kwantum!


Bron: Kwantum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *