NIEUW | Hema zwart – wit collectie

Zwart en wit. Eigenlijk zijn dit de twee basis kleuren van alles! Iedere andere kleur is er goed mee te combineren en Hema heeft hier heel slim, en leuk op in gespeeld. Er is een nieuwe collectie!

In de afgelopen tijd heeft Hema zijn interieur collectie flink uitgebreid, en ik heb het idee dat dit ook nog niet voorbij is. Hier ben ik natuurlijk super blij mee. Want niet alleen de woonaccessoires van Hema zijn geweldig, maar eigenlijk alles wat ze daar hebben is fantastisch! Het zijn niet alleen mooie producten, maar vaak ook nog eens kwalitatief goed. En vergeet niet dat je portemonnee het ook best leuk vind bij Hema, als je begrijpt wat ik bedoel.

Zo kwam ik er gisteren dus achter dat de Hema een nieuwe collectie heeft gelanceerd. Namelijk een complete Hema zwart – wit collectie. En ik moet zeggen, ik vind het leuk! Het zijn niet allemaal alleen maar woonaccessoires, maar ook gewoon leuke en handige dingen die je dagelijks gebruikt. Van tissue dozen tot handdoeken en kaarsen met her en der een sprankje goud. Ik ben verkocht!

Ik ga denk ik maar snel naar de Hema, maar ik moet snel zijn, want sommige producten zijn limited edition! Kun je niet wachten? Koop ze dan hier via de webshopEnd

Hema zwart - wit collectie  Hema zwart - wit collectie
Hema zwart - wit collectie

hema zwart - wit collectie


Bronnen:
Hema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *