Gastblog | Pop it up with art!

Het is vandaag 8 januari, dat betekend dat er weer een gastblog van mij online staat op Interieurinspiratie.nl! Helaas moet ik jullie wel vertellen dat dit mijn laatste artikel op Interieurinspiratie zal zijn… Maar des al niet te min kunnen jullie hier mijn laatste artikel lezen!

Pop-art is een kunststroming die in de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw erg populair was in Amerika. Het is één van de kunststromingen die ontzettend veel aandacht kreeg. Het was namelijk de begin periode van de reclame’s. En veel mensen zullen deze tijd herkennen door de kunstenaar Andy Warhol.
Het is een trend die al een tijdje hip is in de fashion industrie, maar het is ook iets wat we de laatste tijd weer erg veel zien in het interieur! Eerder schreef ik al een artikel over vintage retro in huis , maar dit keer is het de beurt aan pop art!

Lees hier het hele artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *