Review | GeWoonKnus.nl

Dit artikel is een samenwerking met GeWoonKnus.nl

Eindelijk, daar is er weer een! Een review! Een goed artikel om het nieuwe jaar mee te beginnen dacht ik zo!

Een aantal dagen voor kerst mocht ik een mooi pakketje ontvangen van GeWoonKnus.nl. Dit is een online webwinkel die hele mooie woonspulletjes verkoopt. En zoals de naam al doet vermoeden zijn dit vooral artikelen die ervoor zorgen dan je huis ‘knus’ word. En ik moet zeggen dat die missie goed is geslaagd. Want eigenlijk wil ik alle spullen uit de webshop wel hebben 😉

Maar zoals ik al zei kreeg ik dus een pakketje binnen. Ik had namelijk twee artikelen besteld en kwamen dus een aantal dagen voor kerst binnen. Ik wou ze eerst nog als cadeautje voor mezelf onder de boom leggen, maar ik kon mij niet inhouden.
Als eerste moet ik even zeggen dat het pakket er ontzettend netjes uit zag en ook herkenbaar was. Want het pakket was namelijk dicht getaped met plakband met het logo van de webshop. Hoe handig!
gewoonToen ik het pakketje open maakte kwam ik als eerste een kerstkaart tegen met een super leuk hangertje van een metalen kerstboompje. Ik vind het altijd zo leuk als bedrijven een kaartje meesturen vanwege feestdagen!knusNa een tijdje rondsnuffelen in de webshop, heb ik twee producten gekozen waarvan ik zeker wist dat ik deze goed kon gebruiken. Want, zoals jullie misschien weten, ben ik ongeveer 3 maanden geleden verhuist en sinds vorige week ik eindelijk mijn slaapkamer/werkkamer klaar! Ik had dus spullen nodig voor mijn nieuwe, kleine paleisje. Uiteindelijk ben ik uitgekomen op een mooie, metalen blik met een roestige uitstraling en een mooi, klein klokje met een retro look. Toen ik deze uitpakte zaten deze netjes en goed ingepakt in de doos, dus beide waren in perfecte staat!

Eerlijk was ik al een tijdje op zoek naar een leuke klok. Ik vind klokken namelijk heel erg mooi en vind dat ze ook gezien mogen worden. Maar sinds ik dus mijn nieuwe kamer heb, kan ik dus geen hangende klok meer kwijt omdat ik eigenlijk alleen maar schuine wanden heb. Daarom had ik mijn zinnen al gezet op een staande klok. En zo kwam ik dus ook dit super leuke klokje tegen. Hij is niet heel groot, maar groot genoeg! Hij is gemaakt van hout, hij is rond en heeft een groen, mintachtig kleurtje. Een kleur die ik ontzettend leuk vind! Verder staat het klokje op hele kleine pootjes, maar blijft erg goed staan en daar ben ik heel erg blij om! Verder zit er geen glas in de klok. En persoonlijk vind ik dat heel erg fijn, omdat dit soms heel irritant kant reflecteren met licht. Kortom ik ben super, super blij met dit klokje en daarom staat hij ook vol in het zicht op mijn bureau. Handig!
klokklokjeMaar naast dit leuke klokje heb ik dus ook nog een leuk, blikken doos gekregen. Eigenlijk past deze best goed bij het klokje, want hij heeft een roestige look en lijkt daarom oud en misschien wel een beetje vintage. En vintage en Retro vind ik beide super leuk en bij elkaar passen. Maar goed, even terug naar het product. Toen ik deze doos bestelde dacht ik dat deze niet zo groot zou zijn, maar toen ik hem uit pakte bleek hij groter dan ik had verwacht! Waar ik natuurlijk alleen maar blij om ben want dan kan er meer in! Ik gebruik hem als opbergdoosje op mijn bureau, voor die spullen die ik wel nodig heb, maar niet de hele dag in het zicht wil hebben. Denk aan een nietmachine, fotolijn, plakband.. etc! Ideaal!!
doossdoosdossIk ben echt super blij met mijn gekozen producten en ga zeker vaker bestellen bij GeWoonknus.nl. Alles zag er gewoon netjes en goed uit en de service was top!
eindBen jij benieuwd naar deze producten?
Hier kun je het leuke, retro klokje kopen voor €19,95

En hier kun je de roestige doos kopen voor €24,95 (tijdelijk is deze afgeprijsd!)
GeWoonKnus.nl, super bedankt voor deze leuke en fijne samenwerking!

Wat vinden jullie eigenlijk van mijn nieuwe spulletjes?End

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *