salontafel

Inspiratie | Liefde voor de salontafel

De feestdagen zijn jammer genoeg alweer voorbij, en 2016 is begonnen. Wat gaat de tijd toch snel…¬†Maar wat is nu eigenlijk een meubelstuk dat absoluut niet kan ontbreken tijdens de drukke feestdagen? Ja, inderdaad, de eetkamertafel! Maar wat dacht je van de salontafel?

Persoonlijk vind ik dat de salontafel vaak een beetje ondergewaardeerd wordt. Het is eigenlijk een meubel dat echt niet kan ontbreken in huis. Want wat is een zithoek zonder salontafel?

Nu is het soms best lastig om een goede salontafel te vinden, maar er is genoeg keuze! Van een strakke, moderne tot een robuuste, stoere of juist landelijk meubel. Voor iedere interieur stijl en elk formaat is er een mooie te vinden! Zo kun je hier heel veel leuke, en vooral trendy salontafels scoren. Misschien zit er wel een mooie voor jou tussen!

Maar had je de trends op salontafel gebied eigenlijk al gespot? Er zijn namelijk twee trends waar je momenteel niet omheen kunt. Zo zie je namelijk veel kleinere salontafels. Vooral ronde tafeltjes met verschillende hoogtes zijn ontzettend populair. Maar aan de andere kant zie juist ook hele grote, van die tafels waarbij je letterlijk op tafel zou kunnen dansen! Bij beide trends zie je veel hout en metaal, twee materialen die sowieso al erg hip zijn!

Zelf ben ik echt fan van een grote salontafel, en het liefste met onderblad. Want hoe fijn is het dat je de hele tafel vol kunt zetten met allerlei lekkere hapjes, of juist leuke decoratie? Maar heb je zelf nu echt geen idee wat voor salontafel je mooi of leuk vind? Ik zocht een aantal leuke beelden voor je om jou te inspireren. Welke is jou favoriet?

salontafelsalontafelsalontafelsalontafelsalontafelsalontafel


Bronnen:
1. Pinterest 2. thedesignchaser 3. regardsetmaisons 4. Interiorjunkie 5. 12thandwhite 6. bloesem.blogs 7. Bolia

2 thoughts on “Inspiratie | Liefde voor de salontafel”

  1. Je ziet steeds minder de glazen salontafels in huizen staan. Naar mijn idee eeuwig zonde aangezien die voor net zoveel sfeer zorgt dan een witte tafel. Daarnaast geeft een glazen volgens mij altijd net een iets lichter idee in een woonkamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *