NIEUW | H&M Home Earthy Emerald

Het nieuwe jaar is begonnen! Dat betekend ook dat de eerste nieuwe collecties voor de lente alweer bekend worden gemaakt. H&M is er altijd vroeg bij en zo ook dit keer!

In 2015 zag je al dat vooral de kleur groen, het groene wonen en de botanische prints helemaal hot waren. Ik had niet verwacht dat dit zomaar over zou waaien, en zo dacht H&M er volgens mij ook over. Want de nieuwe collectie van H&M Home staat volledig in het thema van groen wonen. Zowel letterlijk als figuurlijk.

De nieuwe collectie heeft de mooie, poëtische naam ‘Earthy Emerald’ gekregen. Een prachtige naam die perfect past bij het thema en de kleur. En ik moet zeggen dat ik eigenlijk best onder de indruk ben van deze collectie. Hij bestaat namelijk uit allerlei soorten producten. Van heerlijke geurkaarsen tot vloerkleden, kussentjes, kistjes, vazen manden en nog veel meer! Het zijn vooral de kleuren groen en taupe/bruin die er naar mijn weten uit springen. Het zijn kleuren die gezien mogen worden maar niet ontzettend opvallen en daar houd ik wel van.

Benieuwd naar deze collectie? Shop hem hier!End
Wat is jou favoriete product?

Earthy Emerald
Earthy emerald Earthy EmeraldEarthy Emerald
Earthy Emerald Earthy Emerald


Bronnen:
H&M Home

1 thought on “NIEUW | H&M Home Earthy Emerald”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *