Drijvende bekerhouders

Summer musthave! Drijvende bekerhouders

Summer is coming! Dat is één ding dat zeker is. Het is de tijd van het super mooie weer, vrolijke mensen en prachtige zomerse kleuren! Maar het is ook de tijd om weer lekker te zonnebaden en rond de dobberen in en op het water. Maar een lekker drankje is dan ook wel erg fijn, maar erg gemakkelijk is dit vaak niet…

Hier is natuurlijk iets voor bedacht. Want nog niet zo lang geleden kwamen de ontzettend handige en super leuke, drijvende bekerhouders op de markt. Dit begon met de drijvende bekerhouder in de vorm van een flamingo! Super leuk natuurlijk, want flamingo’s zijn deze zomer onmisbaar! Maar inmiddels zijn er veel meer varianten. Wat dacht je van de palmboom, donut of watermeloen?

De ultieme zomerhit: opblaasbare bekerhouders voor in het zwembad! Terwijl jij ligt bruin te bakken, komt je drankje vanzelf naar je toe dobberen.

Bij de sterren in Hollywood zag je deze drijvende bekerhouders en ontzettend leuke waterbedden en zwembanden al, maar nu ook zijn ze ook voor ons ‘gewone mensen’ verkrijgbaar!! De palmboom en flamingo kun je bijvoorbeeld scoren bij Myinteriormusthaves.nl en alle andere leuke modellen zijn momenteel in de sale bij Westwing (dus wees er daar snel bij!).

Ik vind ze in ieder geval ontzettend leuk om te zien! En zeg nu zelf, ze zijn dan eigenlijk wel bedoeld voor in het zwembad, maar in je interieur zijn ze ook super gaaf! Het geeft net even dat zomerse tintje extra!

* Je shopt nu ook verschillende varianten in de J’life-shop! Denk aan de flamingo, donuts maar ook een opblaasbare drijvende ananas!*

 drijvende bekerhouder
 


Bronnen:
Myinteriormusthaves & Westwing

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *