nikkel art

Review | Mega plexiglas foto van Nikkel Art

In de afgelopen jaren is er een heuse trend bij gekomen in interieurland. Het is er een die je niet ontgaan kan zijn, het is namelijk de foto. De laatste tijd zie je het dan ook steeds meer!

Denk maar eens aan fotobehang, posters met een foto, foto’s op canvas of zelfs foto’s geprint op lampenkappen! Zelf vind ik dit soort dingen echt ontzettend leuk, door foto’s te gebruiken in je interieur maak je je interieur ‘eigen’. Het is natuurlijk ook gewoon erg leuk om jezelf aan mooie dingen te herinneren wanneer je er naar kijkt. Maar je hoeft natuurlijk niet alleen maar persoonlijke foto’s voor dit soort dingen te gebruiken. Je kunt natuurlijk ook je favoriete quote of random afbeelding laten drukken!

Voor dat laatste heb ik dan ook gekozen. Ik heb namelijk onlangs een super gaaf (en groot) pakket mogen ontvangen van het Nikkel Art. Dit is een bedrijf dat zich specialiseert in het drukken van foto’s op allerlei producten en het leveren van erg hoge kwaliteit. Van het bekende fotobehang tot foto’s op rolgordijnen, posters, stickers, canvas of bijvoorbeeld plexiglas.

Nu maak ik (als interieur freak) ontzettend veel foto’s in mijn dagelijks leven, maar ook voor mijn werk. En bij het product dat ik heb gekozen kon ik natuurlijk kiezen voor een van mijn duizenden foto’s maar dit heb ik niet gedaan. Ik heb namelijk al een jaar lang dezelfde achtergrond op mijn telefoon. Deze afbeelding vind ik zo ontzettend mooi, dat ik deze ook wel graag aan de muur wilde. Het is namelijk een tekening van een hert… Nu zul je wel denken, een hert? Ja een hert, maar niet zomaar een. Hij is namelijk hand getekend door een kunstenares genaamd Faye Halliday. Het hert is helemaal gevuld met prachtige printjes, en iedere keer als ik er naar kijk wordt ik vrolijk.
nikkel artDe afbeelding is gedrukt op een plexiglas plaat die enorm is geworden, namelijk 120x80cm! En omdat deze dus zo inmens groot is, had ik op mijn eigen kamer hier geen plek voor (ik heb namelijk alleen maar schuine wanden). Daarom heb ik ervoor gekozen om hem in de gang te hangen. Ook een prachtige plek, want hier loop ik dagelijks erg vaak langs en dan kan ik er iedere keer weer even van genieten. Iedereen in huis vind hem geweldig en ik ben er dan ook gewoon super blij mee!

Toen ik hem thuis kreeg zat hij behoorlijk goed ingepakt. Dikke lagen karton en piepschuim hebben hem goed beschermd voor de reis. Toen hij eenmaal uit was gepakt zag je meteen dat de kwaliteit geweldig was! Het plexiglas was dik, de foto was heel mooi scherp, en aan de achterkant zat een frame van aluminium waardoor je hem gemakkelijk kunt ophangen. Dat klusje was dan ook zomaar geklaard en binnen 10 minuten hing hij aan de muur!

Wanneer jij dus nog een foto of afbeelding hebt die je graag aan de muur wilt, zou ik zeggen kies eens voor een foto op plexiglas! Het geeft de foto een soort upgrade, het is eens iets anders dan anders en dat maakt het dubbel zo leuk!

Nikkel Art Nikkel Art
Ben je benieuwd naar alle andere producten die Nikkel Art maakt? Of wil je graag ook een foto op plexiglas of canvas (of iets anders) kijk dan vooral even op www.nikkel-art.nl

* Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

2 thoughts on “Review | Mega plexiglas foto van Nikkel Art”

  1. Wat een drama dat Nikkel-Art:

    1 maand gewacht op foto-behang ipv 2 dagen! Bij dit bedrijf moeten ze klantenservice nog uitvinden. De ene blunder na de andere (verkeerde zending verzonden, zending zoek geraakt, beloftes niet nakomen…). Eens maar NOOIT meer!

  2. Helemaal eens met Ruben. Zeer slecht bedrijf. Klachten nemen ze niet in behandeling. Het ligt altijd aan de klant.
    Nooit meer voor ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *