pokemon bloempot

Woonvondst | Pokemon bloempot

Eindelijk!!! Een nieuwe woonvondst, en dat werd ook weer hoognodig tijd. Maar na een tijd snuffelen op het internet vond ik weer een leuk product dat ik niet aan jullie voorbij kan laten gaan!

Toen ik nog een kind was, zo’n 13 jaar geleden, was ik helemaal gek van het televisieprogramma Pokemon. Waarschijnlijk een naam die veel van jullie wel kennen. Voor mij was dat het programma dat ik niet wilde missen. En naast het televisieprogramma kwamen ook de kaarten, stickers, poppetjes en flippo’s op de markt. Pokemon bestaat nog steeds, maar is lang niet meer zo populair als 10 jaar geleden.

Toch kon ik het niet laten om jullie dit product te laten zien. De lente en zomer zitten er immers aan te komen en dus is het tijd voor nieuwe plantjes! Zo kwam ik deze super leuke bloempot tegen. Deze heeft ook nog eens de vorm van een Pokemon, hoe leuk is die combinatie!?

Via Etsy kun je namelijk kleine bloempotjes kopen in de vorm van pokemon. Deze worden gemaakt met een 3D printer en kun je dus krijgen in veel verschillende kleuren en maten. Ook zijn de bloempotjes erg ligt, want ze worden gemaakt van hetzelfde materiaal als LEGO blokjes. Ik vind ze echt ontzettend schattig, wat vind jij van deze schatjes? Zou jij een pokemon bloempot willen?
pokemon bloempot pokemon bloempotpokemon4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *