Het ultieme slapen

Trend | Het ultieme slapen

De trend van 2016 is inmiddels wel duidelijk geworden. De slaapkamer staat namelijk dit jaar centraal. Het taboe op deze ruimte is verdwenen en hij behoort nu officieel tot het interieur. Het is de plek om tot rust te komen, en dat kan het beste met een heerlijk bed. Dan heb je natuurlijk het liefste een boxspring en laat Swiss Sense nu een prachtig assortiment aan boxsprings hebben die je helemaal naar smaak kunt laten maken!

Swiss Sense is van oorsprong een Nederlands familiebedrijf en is al sinds 1918 een specialist op gebied van slaapcomfort. Inmiddels heeft Swiss Sense een groot assortiment gekregen van losse matrassen en ledikanten tot een groot scala aan boxspring bedden en zelfs hotelboxsprings.

Maar de slaapkamer mag dit jaar dus wel wat extra aandacht hebben, dus misschien is het wel tijd voor een interieur verandering? Nu kun je gemakkelijk een nieuw kleurtje op de wanden smeren en een mooie bijpassende vloer leggen, maar hoe zorg je nu dat je bed ook in het plaatje past? Bij de boxsprings bij Swiss Sense is het mogelijk om te kiezen uit allerlei kleuren! Dit betekend dus dat je kan kiezen uit tientallen verschillende modellen en kleuren!

Omdat je dus zelf de kleur van het bed kunt kiezen, kun je dus je eigen slaapkamer sfeer creëren. Wat het nog eens extra leuk maakt, is dat je bij sommige modellen ook nog eens kunt kiezen tussen een stoffen of lederen bekleding. Zo kun je kiezen tussen allerlei soorten grijs, bruin of juist crème. In ieder geval zal er altijd wel een tussen zitten die helemaal bij jou of de sfeer die je wilt maken past. Als dit niet het ultieme slapen is?

Vaak vinden mensen het toch moeilijk om het goede of juist mooiste bed te vinden. Gelukkig voor die mensen, kun je bij Swiss Sense vaak kiezen wat voor soort vering, topper, maat en zelfs pootjes je onder je boxspring  zou willen. Zo hoef je alleen nog maar te kijken naar de uitstraling van het bed dat jou het meeste aanspreekt. En om te laten zien dat er ontzettend veel verschillende, leuke modellen zijn, hier een dosis inspiratie.

Sleep well!

swiss sense1 swiss sense 4 swiss sense2 swiss sense3
Dit artikel is in samenwerking met Swiss Sense

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *