jlife - rattan lounge chair van h&M

Woonvondst #33 De rattan lounge chair van H&M Home

Hij is een beetje vintage of retro en doet een beetje denken aan een oude designklassieker. Dat is de nieuwe rattan lounge chair van H&M Home. Een prachtige stoel met een stijlvolle uitstraling, een echte musthave!

Misschien herken je het al, maar in deze stoel is één van de grote woontrends van 2022 verwerkt. Hiermee bedoel ik natuurlijk het gebruik van webbing, ook wel rattan genoemd. Alleen al daarom is deze stoel prachtig.

Deze lounge chair is een ontwerp van H&M Home en wordt helemaal handgemaakt in Indonesië. Het rattan dat wordt gebruik is duurzaam en gaat een heel leven mee. Het frame wordt ook handgemaakt van duurzaam meranihout. Een houtsoort dat zich perfect leent voor de productie van meubelen en dat een perfecte combinatie maakt met het rattan.

Voor iedereen die van een natuurlijke of vintage look houdt, is dit de perfecte fauteuil voor in het interieur. Hij is laag en compact van formaat waardoor deze in eigenlijk in iedere kamer past.
De rattan lounge chair is leverbaar met een zwart frame of met de naturel kleur van het meranihout.

Niet alleen biedt H&M Home deze prachtige fauteuil aan, er is een complete collectie aan toegevoegd! Zo is er in deze serie ook een leuk klapstoeltje verkrijgbaar. Maar daarnaast is deze collectie ook gevuld met schattige krukjes, salontafeltjes, mandjes en andere decoratie.

Genoeg mooie producten dus om jouw hele interieur mee onder handen te nemen. Veel van de items uit deze rattan collectie zijn ook weer verkrijgbaar in zwart of meranihout kleur. Een combinatie van deze beide kleuren is ook erg mooi en geeft een unieke sfeer.

Ik ben benieuwd wat jouw favoriete item is uit deze collectie. De rattan lounge chair en alle andere items shop je ‘hier’. Deze is leverbaar zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!

Bron: H&M Home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *