houtsnijwerk

Trend | Ambachtelijk Houtsnijwerk

Het is een nieuw jaar. Dat betekend meestal een nieuw jaar vol met nieuwe trends! Nu is het natuurlijk ontzettend moeilijk om te voorspellen, maar ik heb wel een aantal vermoedens. Want je weet pas wat een trend is, wanneer het al een trend is!

Nu is hout een materiaal dat sinds 2014 niet meer weg te denken is uit het interieur. Maar eind vorig jaar was er een element dat mij heel erg op begon te vallen. Namelijk houtsnijwerk.
Afgelopen jaar zag ik ze opeens over tevoorschijn komen. Panelen die bewerkt zijn met prachtig houtsnijwerk. Eigenlijk een echte ambacht, want het meeste is echt handwerk. Naar mijn mening echt een vak dat je moet kunnen en wat moeilijk te leren is. Des te leuker is het om een mooi paneel te hebben.

Je kunt dit soort panelen voor van alles gebruiken. Je ziet ze veel als wanddecoratie, maar je ziet ze ook vaak op kasten of in de vensterbank staan. Persoonlijk vind ik houtsnijwerk panelen echt prachtig! Nu kun je naast panelen tegenwoordig ook hele wanden laten maken die bewerkt zijn met het mooiste houtsnijwerk.

Het geeft je interieur een natuurlijke ’touch’, maar ziet er ontzettend chique uit! Vooral de panelen met natuurlijke prints hebben mijn voorkeur!  End
Wat vind jij van deze mooie ambacht?

 

houtsnijwerkhoutnsijwerkHoutsnijwerkhoutsnijwerk


Bronnen:
1. Maison du monde 2. Maison-Deco 3. Pinterest 4. Residencestyle 5. Etsy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *