pretty porcelain

Trend | Pretty Porcelain

Dat er sinds vorig jaar veel nieuwe materialen populair zijn wisten we inmiddels al. Zo was, en is hout ontzettend hip, maar ook materialen als kurk en krijtverf zijn niet meer weg te denken. Maar is het servies jou al opgevallen?

De feestdagen zijn net geweest, en dat is altijd een tijd in het jaar dat iedereen graag een mooi gedekte tafel wil hebben. Natuurlijk hoort mooi servies daar ook bij. Maar tegenwoordig zie je dit niet alleen meer gebeuren als het december is. Het is namelijk een trend aan het worden om je mooie borden, potten en kommen altijd te laten zien! Of dit nu op tafel staat, in de glaskast of aan de wand, het mag en kan allemaal!

Nu kun je de laatste tijd overal servies kopen, bij een speciaalzaak of zelfs bij de action of Ikea! Nu is het echte porselein natuurlijk een ambachtelijk werkje. Simpel gezegd, je moet het kunnen! Maar toch is handgemaakt porselein altijd specialer dan kant en klaar servies. Maar is je budget nu niet zo groot voor handgemaakte potten en pannen, dan zijn er ook genoeg mooie budget varianten!

Let’s get some Pretty Porcelain!

De laatste tijd is servies en porselein dus ontzettend hip, en zijn er een aantal servies trends die opvallen. Zo zie je erg veel pastelkleuren, delfts blauw, pannen en kommen in gekke vormen, mat zwart en goud of koper kleuren. En 2016 is nog maar net begonnen, dus ik ben benieuwd hoe de grote merken in gaan spelen op deze trend. Ik ben benieuwd, want wie wil er nu niet mooi servies op tafel hebben staan?

Nu vind ik zelf al de trends op servies en porselein gebied super leuk, maar welke vind jij het leukste?

Pretty Porselain


Bronnen:
Ilovewildfox 1. Bijzondermooi 2. House and Leisure 3. Decorenvey 4. Pinterest 5. Home and Cottage 6. Perfaitordem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *