bijzondere koffietafel

Design | Bijzondere koffietafel

Een aantal van de grootste meubelbeurzen zijn inmiddels alweer geweest. Ook ik was zelf van de partij op IMM in Keulen. Mij viel het op dat er veel verschillende soorten salontafels worden gemaakt, en dat deze een grote rol speelt in het interieur.

Nu heb ik laatst al geschreven over het feit, dat ik vind dat de salontafel vaak een beetje word ondergewaardeerd. Het is een belangrijke tafel in huis, en is zeker onmisbaar! Maar toen ik dus deze bijzondere koffietafel online tegen kwam, kon ik mij niet inhouden om deze met jullie te gaan delen!

Deze ‘Wave City Coffee Table‘ is gemaakt en ontworpen door Stelios Mousarris, en heeft zich laten inspireren door een van de ‘dromerige verschijnselen’ uit een film. En misschien heb je al een idee! Ik heb de film zelf nog nooit gekeken, maar toch wist ik meteen dat het om deze film ging. Ik heb het natuurlijk over de film Inception! Een Inception koffietafel!!
De personages in deze film slapen veel. In hun dromen is alles mogelijk en dus kunnen ze de architectuur van de stad helemaal naar hun eigen hand zetten. In een van de scenes van de film loopt een van de hoofdrolspeelsters door de stad, die ze ter plekke helemaal verbouwt tot een soort ‘tunnel’ van architectuur.

Wat deze tafel zo super uniek maakt is dat Stelios deze tafel heeft gemaakt met meerdere technieken. Het tafelblad bestaat uit één stuk gebogen hout en de gebouwen zijn gemaakt met een 3D printer. Dus is dit jou lievenlings film? Dan is dit bijna een musthave! Wel is deze tafel vrij prijzig, hij kost namelijk zo’n €5000, en kun je deze hier bestellen. Wat vind jij van deze bijzondere koffietafel?End

bijzondere koffietafel


Bronnen:
Stelios Mousarris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *